Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U SDP-U

Karolina Leaković smijenjena: 'Mene su prvu smijenili. Hvala, drugarice i drugovi'

Karolina Leaković
Foto: Marko Prpić/Pixsell
12.01.2017.
u 22:50

Nakon što joj je jedan korisnik poručio da kao ljevičarka više nema što tražiti u SDP-u odgovorila je: "Ja iz stranke ne idem"

Mene su smijenili. Prvu. Molim da to uzmete u obzir. Hvala, drugarice i drugovi – poručila je večeras Karolina Leaković, koja je smijenjena s mjesta međunarodnog tajnika SDP-a.

Leaković je na unutarstranačkim izborima bila jedan od protukandidata Davoru Bernardiću na izborima za predsjednika stranke, a ujedno je i povjerenica novoosnovanog sindikata SDP-ovih zaposlenika.

Leaković je večeras objavama na Facebooku pratila sjednicu Predsjedništva stranke.

– A jesu li me smijenili ili? – napisala je u jednom trenutku, a za Domagoja Hajdukovića, koji ju je naslijedio na mjestu međunarodne tajnice, napisala je da je "super drug".

– Ha ha! Prva sam i jedina žrtva novoga vodstva. Ili nisam? – napisala je nešto poslije.

 

– Mene su smijenili. Prvu. Molim da to uzmete u obzir. Hvala, drugarice i drugovi – poručila je također Leaković.

Nakon što joj je jedan korisnik poručio da kao ljevičarka više nema što tražiti u SDP-u, odgovorila je: "Ja iz stranke ne idem." Na komentar da smeta Kaptolu, odgovorila je da je to kompliment.

>> Predsjedništvo SDP-a jednoglasno donijelo odluku o Borisu Lalovcu

>> Lalovac: Navodi moje supruge potpuna su neistina, zbog djeteta neću više o tome javno pričati

Komentara 32

DU
Deleted user
23:35 12.01.2017.

Prirodno je da Partija osvaja oko desetak posto glasova. Toliko ih je naime bilo na referendumu za ostanak u Jugoslaviji. Uglavnom manjinci, osobe obiteljski vezane uz propali komunistički režim i ovakvi.

DO
domxerex
23:42 12.01.2017.

Tako to kod vas ide još od doba druga lenjina a najbolje je to radio drug staljin, on je drugove tamanio po gulazima i to u milunskim količinama

Avatar alien79
alien79
00:26 13.01.2017.

Kmečanje dobro ugojenog i parazitskog vepra na najjače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije