Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanja

Karamarku poručili da dođe na “SEX”

HNK
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/4
13.10.2015.
u 16:27

Riječki HNK Karamarka u postu naziva stručnjakom za hrvatstvo, narod i kazališnu umjetnost, a na njegovu najavu smjene aktualnog vodstva Zajca iz kazališta poručuju kako je zaboravio da postoje zakonske procedure i da se to ne radi kako se i kada nekome prohtije

Na pročelju riječkog HNK, za koji je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u nedjelju na skupu u Rijeci rekao da nije ni narodno ni hrvatsko te da je postalo prostor kulturne okupacije te izrugivanja hrvatskoj kulturi i narodu poručujući da će se to nakon 8. studenoga promijeniti, osvanuo je u utorak veliki natpis “Karamarko, dođite na SEX” kojim se predsjednika HDZ-a poziva na premijeru baletne predstave “SEX”, kojom riječki Balet otvara ovogodišnju sezonu.

Istodobno, u postu na Facebook-profilu kazalište je Karamarka prozvalo novim glasnogovornikom HNK i zahvalilo mu što tu službu obavlja pro bono, a Riječanima poručilo da, ako ne žele da im Karamarko određuje što će gledati u kazalištu, kupe pretplatu i dođu na predstave “SEX” i “Hrvatska rapsodija”. Karamarka u postu nazivaju stručnjakom za hrvatstvo, narod i kazališnu umjetnost, a na njegovu najavu smjene aktualnog vodstva Zajca iz kazališta poručuju kako je zaboravio da postoje zakonske procedure i da se to ne radi kako se i kada nekome prohtije.     

>> Frljić Karamarku: Ovakve izjave ne mogu biti interpretirane drukčije nego kao prijetnje

Komentara 84

BA
bakulušić
16:51 13.10.2015.

Ovo nije prepucavanje! Za prepucavanje je potrebno dvoje. Ovdje je samo Frljić. Ispred njega je samo "priviđenje" neprijatelja. Frljić je inače poznat po priviđenjima i borbi protiv priviđenja. Hrvatska i Rijeka to plaćaju. Kao da je to normalno! A zna se da nije normalno kad netko ima priviđenja.

Avatar Peterančan
Peterančan
16:35 13.10.2015.

Vrlo brzo budu poseksani svi ti drugovi istočnih gena. Zanavek.

MX
MXLCLGTG
16:40 13.10.2015.

Kakvo je ovo narodno kazaliste i koja kultura pod vodstvom Frljica e moj narode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije