Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVJERENSTVO

Karamarkovi u ponedjeljak predaju dokumentaciju Daliji Orešković

Tomislav Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
27.05.2016.
u 17:44

Rok za predaju je deset do 15 dana, a kada je u ponedjeljak dostave Povjerenstvu, bit će unutar tih rokova

Prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko i njegova supruga Ana u ponedjeljak će, neslužbeno doznajemo, Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa podnijeti potrebnu dokumentacije i očitovanja u slučaju poslovanja Drimije i Peritus savjetovanja.

Rok za predaju je deset do 15 dana, a kada je u ponedjeljak dostave Povjerenstvu, bit će unutar tih rokova. Iako im je cilj, kao i Povjerenstvu, da se što prije donese odluka je li bilo sukoba interesa u poslovanju Drimije i Peritus savjetovanja, žele da su očitovanja što detaljnija i dokumentacija kompletna.

>> Karamarko: Petrov hoda "po tankom ledu", ne postoji afera niti sukob interesa

>> Orešković: Karamarko ima moju podršku. Petrov ima svoj stav, moj je drukčiji

Komentara 30

DU
Deleted user
17:56 27.05.2016.

To je sve što imate za reć? Jadno. Čija je ovo novina, braće Milanović?

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
18:05 27.05.2016.

Mora da se radi o jako važnim interesima kada Partija svim silama želi srušiti ovu vladu. Pokušavaju na sve načine, preko svojih medija, lažnih anketa, novokomponiranih strančica, kvazi-intelektualaca i ovakvih. Sve ne bi li ponovno raznorazni grčići, jovanovići, opačiće i ovakvi nastavili s iseljavanjem Hrvata. Ali neće ići ovaj puta!

SM
siki_miki
20:50 27.05.2016.

Jos nije odluceno ni da li ima sukoba interesa, al mostovci vec ruse predsjednika hdz-a. nije dosta ni sto su vec prepustili premijersko mjesto politickom anonimusu iz kanade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije