Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef hdz-a u zadru

Karamarko o sučeljavanju: Da se igramo kao mala djeca, tko će koga na ruku

Tomislav Karamarko
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/14
06.10.2015.
u 13:48

Na upit boji li se sučeljavanja s Milanovićem rekao je: "Pustite te gluposti"

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na obilježavanju Dana obrane grada Zadra potvrdio je da će biti nositelj liste HDZ-a u 9. izbornoj jedinici. O drugim imenima na njegovoj listi, Josipi Rimac i Božidaru Kalmeti, koji su se dosad spominjali kao mogući kandidati, nije govorio, a na novinarski upit kako komentira što će listu SDP-a u toj izbornoj jedinici voditi Ranko Ostojić rekao je da mu je svejedno.

Nije htio komentirati ni upit za komentar odluke Jadranke Kosor da ide na izbore s Radimirom Čačićem, odnosno rekao je kako je to stvar njezine odluke. Upitan za izjavu Ruže Tomašić da bi mogla u nekoj varijanti podržati vladu Zorana Milanovića, Karamarko je rekao kako ona ima pravo na svoju odluku, ali da bi podrška Milanovićevoj vladi, koja je, kako je rekao, gospodarski upropastila Hrvatsku, bila apsurdna.

Novinari su Karamarka pet puta pitali o mogućem sučeljavanju s Milanovićem.

– Milanović uporno nudi sebe, a ne nudi nikakav program. Njegova osobna iskaznica je ljudima poznata kroz gubitak 80.000 radnih mjesta, 100.000 iseljenih, uništavanje obrta i poduzetnika. Mi ne nudimo sebe, nego program na kojem radimo tri godine, a čuli smo od njega da će oni tek ovih dana raditi na programu. Govorimo o programima i o tome što se može učiniti da se Hrvatska izvuče iz ovog blata. To je ono što ljude zanima, odnosno gdje će se zapošljavati, a ne što Zoran Milanović zna ili ne zna – rekao je Karamarko. Na ponovni upit misli li da ipak trebalo doći do sučeljavanja rekao je:

– O čemu pričamo? Ovo je sve infantilno, da se igramo kao mala djeca, tko će koga na ruku, ali 'ajmo ozbiljno o programima. S kim ću se sučeljavati? Nekim tko je jučer izjavio da će ovih dana raditi program? To bi bio presedan. Predsjednički kandidati da, a što su to uopće kandidati za premijera? I tko su kandidati za premijera? Treba staviti programe na stol – rekao je Karamarko i na upit boji li se sučeljavanja s Milanovićem rekao:

– Pustite te gluposti.

>> Karamarko: Hrvatska je u agoniji, stoga SDP pozivam na sučeljavanje izbornim programima

>> 'Karamarko izbjegava sučeljavanje, Milanović vodi stranku, a Karamarko se iza nje skriva'

>> 'Karamarko je revolucionarna ekstremna desnica koja smatra da sve što nije njihovo treba iskorijeniti'

Komentara 237

Avatar zabadalo5
zabadalo5
13:22 06.10.2015.

Kao i u svim ostalim izbornim jedinicama, uvjerljivi pobjednik u 9.izbornoj jedinici bit će Domoljubna koalicija! Samo hrabro do pobjede!

TO
Toni_osk
14:15 06.10.2015.

HDZ svakako odnosi pobjedu, nzm sta milanovic pokusava dokazat s tim suceljavanjima kada je u 4 godine dokazao da nezna nista

Avatar Benedikta
Benedikta
13:35 06.10.2015.

Nema se to što više pričati, zna se tko će osvojiti se izborne jedinice, ne samo devetu :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije