Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije za lov na vještice

Karamarko: Ovo s Bandićevim uhićenjem čudna je koincidencija

Karamarko u Svetom Martinu na Muri
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/7
21.10.2014.
u 15:12

S ovom velikom muzikom žele ugasiti priče o onome što se događa u Münchenu ovih dana, smatra Karamarko

– Ne smije se prejudicirati krivica ili nevinost, međutim, jednostavno je čudno što se to događa u ovo vrijeme i u ovim terminima. Mogu se složiti s onima koji kažu da se proizvodnjom događaja ovih dana u Hrvatskoj zamagljuju neka bitna pitanja poput gospodarstva, kao pitanje svih pitanja. Vlada nema odgovora na probleme u gospodarstvu koje se gasi, gase se radna mjesta, nema investicija, standard je grozan. I invalidi domovinci prosvjeduju. Dakle, nije dobro. Ovakvi događaji, priče o preferencijalnom glasovanju i stavljanjem tog pitanja kao pitanja broj jedan za egzistenciju, sve je to apsurdno.  S ovom velikom muzikom žele ugasiti priče o onome što se događa u Münchenu ovih dana. Ponavljam, ne prejudiciram ni nevinost ni krivicu, pustimo, kao što i sam Milan Bandić govori, da tijela državnog progona rade svoj posao. Nadam se da u tim tijelima nema zloporabe. Volio bih da nema, jednom sam bio upozorio djelatnike takvih tijela da se ne daju uplitati u političke igre, da ne budu instrument u rukama loših političara i da ne daju da se njima koriste u stranačke i političke svrhe. Jednog dana sve će se znati – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nakon sjednice predsjedništva stranke održane u Svetom Martinu na Muri.

 – Za rješavanje problema korupcije i kriminala uvijek je dobar tajming, ali čudna je koincidencija – dodao je Karamarko. Na pitanje trebaju li Zagrebu prijevremeni izbori, rekao je da je rano govoriti o tome jer treba vidjeti kako ide tijek istrage, hoće li biti određen pritvor itd.

– Odnos s Bandićem? Mi smo njemu opozicija u Skupštini i to nije nimalo romantičan odnos, blago rečeno. S njime nije bilo nikakvih dogovora prije lokalnih izbora – rekao je Karamarko. Novinari su ga upitali misli li da će se takvi događaji s osumnjičenim lokalnim čelnicima iskoristiti za ukidanje ovlasti županija, gradova i općina.

 – Čudne su te priče s lokalnim šerifima. U 46 posto svih gradova i općina na vlasti je HDZ. Destabilizirati sve te razine, to izaziva političke posljedice. Slažem se da to može biti udar i pokušaj destabilizacije, ali nisam za lov na vještice. Svojedobno,  kad sam bio ministar i načelnik policijske uprave, pokretali smo neke stvari u borbi protiv kriminala i ako netko može nešto pričati o borbi protiv kriminala, onda je to upravo HDZ – zaključio je.

Nije imao saznanja o tome za što se tereti Bandića. Vezano uz izdvajanje HZZO-a iz državne riznice, rekao je da u HDZ-u nisu za to jer se gubi kontrola nad određenim sredstvima, nije postignuta nikakva ušteda, a i otvara se prostor za manipulacije.   

>>Karamarko kritizirao Josipovića i Vladu: 'Upropastila je Hrvatsku'

>>Bandić u USKOK došao ozbiljan, otišao sa smiješkom na licu

Komentara 61

NJ
njoj
16:22 21.10.2014.

Baš čudno!? Namjerna koincidencija, ali mediji ne obavještavaju ni o Perkoviću ni o naši braniteljima koji traže svoja prava na ulici

ĆA
ćaćaća
15:30 21.10.2014.

u njemačkoj je na turneji dugo skrivani band pod nazivom "udba"..za sad tročlani band perković mustač nobilo uglavnom sviraju i pjevaju domaće pjeeeeeeeesmice..sve tekstove napisao je maršal koji je riknuo dok su se još probe izvodile po njemačkoj argentini americici canadi čileu itd..prva cd očekuje se početkom ožujka a snima se u munchen.u kod truloga..tekstovi su angažirani i uglavnom se bave psihococijalnom tematikom tipa ubij prikrij slaži zataškaj i laži narodu prodaj..već sad je veliko zanimanje javnosti koje će kulminirati tek nakon što sve pjesme budu na cd.u i to u mp4 formatu..za sad snimanje i montaža idu oslično a pogotovo su vokali raspoloženi..

LL
lee_loo
16:26 21.10.2014.

Vec se godinama prica o Bandicevim (ne)djelima i od jednom u nedjelju navecer ga hvataju, dva mjeseca pred predsjednicke izbore, a na teret mu se stavlja nesto od prosle predsjednicke kampanje.. Cudno da cudnije ne moze biti, nije da Bandica branim (poznavajuci iz koje je stranke izasao nist me ne cudi) al s ovim se nesto krije dali je to sudenje u Njemackoj, davanje na vaznosti josipovicu ili mozda cak nesto trece uvodenje nekih novih zakona na stetu nam lijepe nase?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije