Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv podjela

Karamarko o derbiju: Tražit ćemo izvješće od naših članova u HNS-u

Tomislav Karamarko
Foto: Boris Ščitar
24.11.2014.
u 11:20

Karamarko je rekao da se mora učiniti sve da se smire problemi i dodao kako u HNS-u ima članova HDZ-a i da će s njima razgovarati da se učini sve da se kriza nadvlada

Tomislav Karamarko komentirao je događanja u hrvatskom nogometu te na upit kako komentira to što je splitski HDZ dao podršku Hajduku koji je odbio istračati na teren na utakmici s Dinamom, rekao je:

– Splitski HDZ je, naravno, senzibiliziran na događaje u Splitu, a na ovo bitno utječe i situacija u Hajduku. U tom dijelu ih razumijem, međutim, apeliram na Hrvatski nogometni savez, Hajduk i Dinamo da iznađu rješenje i da se izađe iz ovih problema ako ih ima iako je meni teško definirati te probleme jer nisam u materiji. Ne bih htio da se razvijaju ove podjele na sjever i jug, to jednostavno nije dobro za Hrvatsku u momentu kada trebao naći jedinstvo i zajedno staviti glave na okup da izađemo iz ove ne samo gospodarske nego i moralne krize u kojoj se Hrvatska nalazi. Karamarko je rekao i da se mora učiniti sve da se smire problemi te dodao kako u HNS-u ima članova HDZ-a i da će s njima razgovarati da se učini sve da se kriza nadvlada.

– Sve je to posljedica stanja koje očito nitko ne može definirati, nego nagađaju. Meni jako smeta stvaranje animoziteta Zagreb-Split, sjever-jug, Dalmacija-Zagreb i u to u trenutku kad je Hrvatskoj potrebno jedinstvo više nego ikad jer na vlasti imamo jednu nesposobnu Vladu koja uništava Hrvatsku. Ako je stvarno toliki broj članova HDZ-a u Hrvatskom nogometnom savezu, sigurno da ćemo od njih tražiti izvješće i da se problemi saniraju. Ipak, mene najviše boli pokušaj stvaranja animoziteta između hrvatskog sjevera i juga – zaključio je Karamarko.

>> Brleković: Ovo bi za HNS trebala biti objava ratnog stanja

>> Dinamo i Mamić su krivci! Tražimo ostavku Šukera i IO-a HNS-a!

Komentara 27

DU
Deleted user
11:42 24.11.2014.

Eh, da ali mnogima je upravo jako stalo da podjela Sjever-Jug postane dominantna podjela u hrvatskom korpusu!

Avatar imadunic
imadunic
11:48 24.11.2014.

Hrvatski nogomet je jedna od rijetkih institucija kojom nije ovladao Staljinizam sadašnje vlasti. Vlada i Josipović potenciraju nerede i podržavaju prosvjednike. Nije dobro dijeliti se a sve nepravilnosti u Nogometnom savezu treba riješiti kroz sustav Saveza.

IV
Ivan50
12:00 24.11.2014.

Dinamovac sam i nisam da se stvaraju podjele.Policija treba radit svoj poso i protiv sam svih huligana plavih i bijelih.Mislim bez obzira na sve da je Hajduk pogriješio,ali pustimo to da se ispita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije