Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPI AUTI

Karamarko: Nije vrijeme za razbacivanje, Vlada je socijalno neosjetljiva

Tomislav Karamarko
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
17.02.2014.
u 19:41

"Pa kad su imali hrabrosti reći da neće graditi pelješki most, mogli su i odustati i od potpisane javne nabave za skupe aute"

– Nije vrijeme za razbacivanje – rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na današnjem obilježavanju 24. godišnjice osnutka HDZ-a u Šibensko-kninskoj županiji komentirajući Vladinu nabavu skupih automobila, prenosi Šibenik.in.

– Automobili su važni ljudima koji obavljaju vitalne funkcije u državi, kao policija primjerice, i to razumijem, ali vozikanje ministara ili raznih tajnika, to je neprihvatljivo. Pa kad su imali hrabrosti reći da neće graditi pelješki most, mogli su odustati i od potpisane javne nabave za skupe aute. No, ova Vlada očito je socijalno neosjetljiva i od nje nemamo više što očekivati – rekao je Karamarko.

Podsjetimo, premijer Zoran Milanović danas je sazvao konferenciju za medije na kojoj je komentirao odluku o nabavi skupocjenih automobila.

– Nabava automobila je provedena, automobili su rađeni po narudžbi i kao pravna država mi moramo ugovor poštovati. Odluka o korištenju automobila iz 2012. godine propisuje da dužnosnici prve skupine, a to su predsjednik Vlade, potpredsjednici i ministri, upotrebljavaju službene automobile gornje klase, a u ovom slučaju to je u postupku nabave spušteno na gornju srednju klasu – rekao je Milanović, dodajući kako je sve napravljeno u skladu sa zakonom.

– Automobili su kupljeni i nema raskidanja ugovora – zaključio je Milanović.

Komentara 77

ĆA
ćaćaća
20:37 17.02.2014.

vlada je socijalno onesvještena..

NI
niks100
20:04 17.02.2014.

Dobro smo prosli. Mogli su naruciti helikoptere.

Avatar Feniks
Feniks
19:58 17.02.2014.

Za Milanoviću je i Dacia preskupa i predobra. Milanović ničim nije zaslužio ni da mu narod koturaljke kupi, kamoli auto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije