Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporazum sa ZDS-om

Karamarko: Hrvatska je ugrožena kao nikada do sada

Karamarko
Foto: Mladen Mandić
30.12.2013.
u 14:11

Karamarko je rekao da bi se zbog tolike nezaposlenosti i minusa u državnom proračunu i Josipović trebao prihvatiti svog posla.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je u Krapini potpisao koalicijski sporazum na državnoj razini s čelnikom Zagorske demokratske stranke Stankom Belinom čime je HDZ dobio šestog člana svoje koalicije. Upitan da prokomentira slučaj Lex Perković rekao je kako nema reći ništa novo te kako bi se svi koji su počinili kazneno djelo trebali odgovarati za ono što su počinili.

- Ne znam što se čekalo od 1. srpnja do danas, jer postupci premijera Milanovića izazvali su nepovjerenje Europske unije prema Hrvatskoj i pokazali njezinu nedosljednost – rekao je Karamarko Upitan o nesazivanju sjednice Vlade predsjednika Josipovića o stanju gospodarstva.

Karamarko je rekao da bi se zbog tolike nezaposlenosti i minusa u državnom proračunu i Josipović trebao uhvatiti svog posla. No, dodao je, on je očito već započeo kampanju za svoj novi predsjednički mandat.

Predsjednik ZDS-a Stanka Belinu rekao je kako je potpisivanje sporazuma s HDZ-om samo nastavak dobre suradnje koja je počela još prije zadnjih lokalnih izbora. Potpisivanju sporazuma prisustvovali su i brojni HDZ-ovci te čelnici ostalih stranaka iz koalicije.

- Zadovoljan sam što se i jedna regionalna stranka poput ZDS-a pridružila koalicijskoj obitelj desnog centra. Hrvatska je ugrožena kao nikada do sada. Imamo već 364 tisuće nezaposlenih i Vlada je ovu državu dovela pred bankrot. Hrvatskim građanima samo su nametnuti veliki porezi i davanja, a ništa se ne čini za povećanje proizvodnje. Ova pobjednička koalicija narodnjačkih stranaka borit će se da izvučemo Hrvatsku s dna i očuvamo identitet hrvatskog naroda – naglasio je Karamarko.

>>Karamarko: Vladi dajem jedinicu!

Komentara 59

PO
poludiopremijer
17:49 30.12.2013.

Dela Tomica, dela

ST
stric8
18:08 30.12.2013.

...puno...puno... ...puno bi toga dali današnji vlastodršci iz kokošinjca nastali ...da imaju znanja i mogućnosti ...ekonomsko i gospodarsko stanje u RH ...vratiti na stanje.....kakvo je bilo ....u trenutku kad su oni svoje partijske stražnjice smještali ....u službene udobne fotelje ...pribne fotelje ...pri tome se bezobrazno i drsko cereći

NJ
njoj
17:50 30.12.2013.

Kad bi se Josipović i Vlada prihvatili svog posla, za koji ih mi plaćamo, mi ne bi bili na dnu dna. Ali oni to ne znaju pa im predlažem da se maknu i daju šansu drugima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije