Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konzervativni savez

Karamarko: HDZ je kamion, a Savez bicikl! Markić: Bitno da voze u istom smjeru

Karamarko Markić
Pixsell
21.02.2014.
u 23:25

- Gospođa Markić nije političar da može vući konce. Mi smo kamion, Savez je bicikl pa ne možete očekivati da bicikl vuče kamion - rekao je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je u Kaštel Sućurcu rekao da "Željka Markić nije političar pa da može vući konce" u vezi koalicije konzervativne Hrvatske u kojem bi bili i HDZ i novoosnovani Savez za Hrvatsku.

- Gospođa Markić nije političar da može vući konce. Mi smo kamion, Savez je bicikl pa ne možete očekivati da bicikl vuče kamion - rekao je Karamarko kojem je gostujući u Dnevniku 3 HRT-a Markić odgovorila da su i bicikl i kamion jednako važni.

"Najvažnije je da cijeli vozni park mora voziti u istom smjeru"

- Zna se tko je kamion, a tko bicikl i važan je i jedan i drugi. No, najvažnije je da cijeli vozni park mora voziti u istom smjeru, a to je pobjeda na izborima i promjena u Hrvatskoj - kazala je Markić i dodala kako stvaranjem koalicije treba osigurati pobjedu na izborima za Europski parlament "za one koji dijele iste vrijednosti".

- Sve te stranke koje dijele iste ciljeve trebaju se naći na jednoj listi na izborima za Europski parlament - kazala je Markić i potvrdila da su počeli razgovore sa HDZ-om, ali i sa drugim strankama koje bi trebale činiti tu koaliciju.

Markić još ne otkriva svoje političke ambicije

Kaže da su s HDZ-om postigli "načelnu suglasnost" da se stvori koalicija i na izborima za Europski parlament osvoji sedam ili osam mandata. - Moja ambicija u svemu ovome je da Hrvatska postane bolja - rekla je Markić koja još uvijek ne želi otkriti hoće li ona možda biti kandidatkinja "konzervativne koalicije" za odlazak u Europski parlament, kao što niti ne želi otkriti hoće li se kandidirati na predsjedničkim izborima.

>>Markić posjetila Glavaša u zatvoru, zovu HDZ u veliku desnu koaliciju

>>'Pokrenuli smo inicijativu za zajedničku listu vrijednosno srodnih stranaka'

Komentara 134

MI
mirtebi
08:07 22.02.2014.

Veliki minus druze gospodine Karamarko. Nije bit a velicina voila nego vozac a nazalost Markicka je bolji vozac I mudriji.

DU
Deleted user
08:39 22.02.2014.

druze karamarko.....taj tvoj kamion je odavno zreo za jednu veliku generalku....

RA
rakikaki
08:07 22.02.2014.

Ovaj put idem biciklom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije