Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o saborskoj statistici

Karamarko: Da sam bio aktivan u Saboru, ne bih bio na terenu

Tomislav Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.07.2014.
u 16:51

Tomislav Karamarko odgovarao je na pitanja novinara o saborskoj statistici koja pokazuje da on kao saborski zastupnik ove godine nije nijedanput govorio tijekom rasprava u Saboru, a u čitavom mandatu govorio je četiri puta.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je u Bruxellesu, gdje sudjeluje na skupu europskih pučana, odgovarao na pitanja novinara o saborskoj statistici koja pokazuje da on kao saborski zastupnik ove godine nije nijedanput govorio tijekom rasprava u Saboru, a u čitavom mandatu govorio je četiri puta. 

– Zato sam govorio na terenu – rekao je Karamarko. – Gledajte, bilo je pitanje za koju ćemo se taktiku opredijeliti. Ne mogu biti u isto vrijeme na dva mjesta. Dakle, da sam bio aktivan u Saboru, ne bih bio na terenu. Stranka je bila u takvom stanju da sam je morao homogenizirati. Počeo sam svoj posao prije dvije godine. U 18 mjeseci prešli smo 180 tisuća kilometara. Održali ne znam koliko govora, zborova i tako dalje. Prema tome, doista nismo mogli... To je bila taktika – zaključio je Karamarko.

Na primjedbu da ga porezni obveznici plaćaju da bude u Saboru, a ne da homogenizira HDZ, Tomislav Karamarko je odgovorio: 

– Porezni obveznici me plaćaju i kao predsjednika stranke koji ima jednu taktiku. Taktiku koja je dovela ovu stranku do pobjede.

Video: Tomislav Krasnec

>> Saborski zastupnici potrošili 5,6 mil. kn. Rekorderu iz klupa HDZ-a isplaćeno 114.000 kn!

Komentara 77

RU
rubix
17:48 16.07.2014.

Zanimljivo kako novinari ne spominju da je Milanović kao šef oporbe govorio više u Saboru nego Sanader i Račan zajedno. SDP je kad je bio u oporbi predložio desetke zakona koje je HDZ uredno odbijao. A što radi Karamarko?? U Saboru ove godine NIJE NIJEDNOM PROGOVORIO(!!!!!), a HDZ nije već 2,5 godine predložio niti jedan jedini zakonski prijedlog. Reakcija medija? NIŠTA, TIŠINA....

Avatar tkozna
tkozna
17:23 16.07.2014.

A da vrati placu.

LO
lokun
17:50 16.07.2014.

Režimski novinarcici budući projekt ne odgovara vama nego narodu koji ga slijedi, moze partija narucivati rezimlije ali ne mogu oni vise utjecati na narod, narod je uz svoga budućega predsjednika Vlade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije