Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karamarko

Ako je Milanoviću potreban uličarski obračun, to ćemo napraviti, ali i tu će izgubiti

Karamarko
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
04.09.2015.
u 14:42

Karamarko je naglasio kako Milanović "mora odgovarati narodu kome je ovo počinio"

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je danas u Drnišu riječi premijera Zorana Milanovića da se vođa oporbe sakrio u mišju rupu, javlja RTL.

– Premijer Milanović nepredvidiv je i prpošan u svojim izjavama. Međutim, ovo je sada manifestacija ponašanja čovjeka koji zna da ništa nije načinio, i da će uskoro izgubiti izbore i sada, čini mi se, lupa sa svih strana kako stigne. Ako Milanović misli da će inventura njegova posla od četiri godine koja je porazna – 100 tisuća iseljenih, gotovo sto milijardi novih kuna zaduženja, depopulacija Hrvatske, iseljavanje, gubitak oko 80 tisuća radnih mjesta – da će se ta inventura svesti na jedan sat razgovora sa mnom – možemo i to napraviti, samo to nije realno – kazao je Karamarko.

Naglasio je kako Milanović "mora odgovarati narodu kome je ovo počinio".

– Što se tiče mišjih rupa pa gdje je (Milanović) bio u Sinju, gdje je bio u Kninu, u mišjim rupama. Ako je njemu potreban taj nekakav obračun uličarski, pa i to ćemo napraviti, ali i tu će izgubiti – izjavio je Karamarko u Drnišu, gdje je danas posjetio 2. međunarodnu manifestaciju "Dani pršuta".

>> Milanović: Neću se miješati u datum izbora, a Karamarko bi mogao izići iz mišje rupe

Komentara 179

RI
Rizlman
14:55 04.09.2015.

Ne valja se spuštati na razinu huligana Milanovića. To ti nije pametan potez Karamarko. Drži se ti one da on najprije odredi datum izbora i početak kampanje, a onda se može govoriti op sučeljavanju argumentima. Nemoj gubiti živce i ne dozvoljavaj mu da te izbaci iz ravnoteže. To što su mediji na njegovoj strani to nije bitno, mediji su u cijelom svijetu na strani i u rukama ljevičara, kao i ankete ali kako im to nije pomoglo na ovim zadnjim izborima primjerice u Izraelu u Velikoj Britaniji, tako im to neće pomoći ni u Hrvatskoj.

TP
tatina_princeza
15:22 04.09.2015.

Uskoro stize dan kad se rjesavamo Milanovica...

UR
uragan
15:15 04.09.2015.

Ova nesposobna vlast ukrala nam je sve a ono sto ne mozemo nadoknaditi je 4 ukradene godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije