Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdilo ministarstvo

Kapetan Dragan do sredine srpnja bit će izručen Hrvatskoj

kapetan Dragan
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.05.2015.
u 16:57

Kapetan Dragan u pritvoru je u Australiji, a izručen bi trebao biti u Split gdje se protiv njega vodi istražni postupak za ratne zločine počinjene u Hrvatskoj od 1991. do 1993. godine

Ministarstvo pravosuđa potvrdilo je da će Dragan Vasiljković, poznat tijekom rata kao "kapetan Dragan", biti izručen Hrvatskoj do 15. srpnja, javlja Al Jazeera Balkans.

Kapetan Dragan u pritvoru je u Australiji, a izručen bi trebao biti u Split gdje se protiv njega vodi istražni postupak za ratne zločine počinjene u Hrvatskoj od 1991. do 1993. godine.

Australski vrhovni sud odbio je žalbu Dragana Vasiljkovića na izručenje, a prema tamošnjem zakonodavstvu izručenje Vasiljkovića treba biti obavljeno najkasnije 60 dana od donošenja odluke o izručenju.

>> Orsat Miljenić: Veselim se dolasku kapetana Dragana

Komentara 19

Avatar realan.zg
realan.zg
17:13 22.05.2015.

Bilo je i vrijeme..25 godina te čekamo dragi,

PR
Predator1
17:18 22.05.2015.

a ja krivo cuo da je taj smrad crko,sad ce nam doc na teret poreznih obveznika,nadam se da ce avion iznenada da se srusi

Avatar navijač
navijač
17:19 22.05.2015.

I u Hrvatskoj je bilo a i ima još "Vasiljkovića" i po ministarstvima i policiji i vlastima pa nikom sve ove godine nije palo na pamet da im se sudi unatoč živim žrtvama - svjedocima. Sad će na ovom gadu oprati ruke i SDP I HDZ ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije