Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Dalju kod Osijeka

Kao u hororu: 'Iz WC školjke mi je izašlo 300 bjelouški'

U Dalju iz WC školjke izlazile bjelouške
Foto: vatrogasci-osijek.hr
1/6
17.09.2014.
u 21:51

- Toliko sam se prepala da sam u panici sjela na bicikl i vozila 30 km - ispričala je vlasnica

Zmije koje izlaze iz WC-a obično smo navikli gledati u horor filmovima, a takvu je situaciju iz prve ruke proživjela vlasnica kuće iz Dalja kod Osijeka. Naime, njoj su se u kupaonici pojavljivale bjelouške koje su izlazile iz WC-a i sifona, a zmije su dolazile iz septičke jame.

Prve zmije vlasnica je uhvatila na ljepilo i kada je mislila da ih se riješila otišla se okupati. - Zmija mi je izmilila iz sifona. Toliko sam se prepala da sam u panici sjela na bicikl i vozila 30 km, do Osijeka. Samo u jedan dan, kad su na naš poziv došli vatrogasci, već ih se opet uhvatilo 60 - ispričala je vlasnica za 24sata i dodala kako joj se na mamac uhvatilo oko 300 zmija.

Šef osječkih vatrogasaca ispričao je da su pokupili 60 zmija, a kada su pustili vodu kroz cijev iz septičke je izašlo još većih bjelouški. - Plitka je i obložena šupljom ciglom te je idealna za stanište bjelouškama. Voda u jami je bila jako visoka i malene zmije su se kroz vodu i kanalizacijske te vodovodne cijevi probile do kupaonice - izjavio je šef vatrogasaca Boris Banjan.

>> Mještani u panici: Vlasniku pobjeglo 150 otrovnih zmija

>> Kobra ugrizla kuhara i ubila ga 20 minuta nakon što su joj odsjekli glavu

>> Odrubili glavu zmiji dugoj 7,6 metara da ne bi progutala dijete!

Foto: vatrogasci-osijek.hr

Ključne riječi

Komentara 9

AJ
ajmo
08:57 18.09.2014.

Pa to su bezopasni gmazovi i nadasve korisni pa mislim dakle trebalo je pozvati stručnjake da ih uklone a ne mučiti ih i hvatat na lijepilo za štakore. A mislim da su i zaštičena vrsta i to sa pravom jer su korisne uništavaju glodavce koji su štetočine sami po sebi,.

DU
Deleted user
10:30 18.09.2014.

Lako se rugati drugom, a pogledajte sebe u ogledalo i recite što vidite!

DI
duncan_idaho
17:18 18.09.2014.

jadne zmije... umrle su od šoka kad su ugledale ovako prljavu i ružnu kupaonicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije