Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružica Vukovac:

'Kao društvo i zajednica još nismo izašli iz jednoumlja'

Ružica Vukovac
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
22.04.2017.
u 14:20

- Moja kandidatura za županicu proizašla je iz moralne i društvene obaveze i odgovornosti koju osjećam za zajednicu u kojoj živim - kazala je Ružica Vukovac.

- Svjedoci smo jednakog, jednoličnog i pasivnog stanja u zadnjih 25 godina. Zapravo, kao društvo i zajednica još nismo izašli iz jednoumlja. Mi u Mostu imamo snage, hrabrosti i volje to promijeniti – kazala je Ružica Vukovac, kandidatkinja Mosta za županicu Brodsko-posavske županije, koja je u prošlom sazivu Sabora bila zastupnica.

Vlada ju je nedavno predložila za državnu tajnicu u Ministarstvu poljoprivrede. U Slavonskom Brodu najavljena je i suradnja Mosta s nezavisnom listom gradonačelnika Mirka Duspare, s kojim će pokušati zajedno osvojiti županijsku izvršnu vlast. Cilj im je dati priliku mladim ljudima i pomoći županiji da napokon krene naprijed.

- Moja kandidatura za županicu proizašla je iz moralne i društvene obaveze i odgovornosti koju osjećam za zajednicu u kojoj živim. Kao načelnica općine pokušala sam promijeniti sredinu iz koje dolazim i smatram da sam u tome itekako uspjela – istaknula je Vukovac.

>>Vlada imenovala Ružicu Vukovac državnom tajnicom u Ministarstvu poljoprivrede

>>'Zaslužila sam mjesto državne tajnice. Most mi je to obećao'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
14:33 22.04.2017.

Oduševljen sam kad o jednoumlju govore pripadnici sekte Most na čelu sa sumanutim psihijatrom i tajnim Nacionalnim vijećem s tajnim članovima koji se biraju po supertajnoj proceduri, kojima je glavni kriterij vrednovanja kumska i zemljačka povezanost sa šefom.

Avatar sindarela
sindarela
09:08 23.04.2017.

Kud ćeš većeg jednoumlja od vjerskog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije