Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kalinić o Lozančiću:

'Ne znam ni jednu državu u kojoj bi šef obavještajne službe bila osoba s nekoliko državljanstava'

Pavle Kalinić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
08.02.2016.
u 10:23

– Da sam na njegovu mjestu, ja ne bih podnio ostavku – kazao je Kalinić.

Pavle Kalinić, stručnjak za sigurnosna pitanja u HRT-ovoj emisiji Studio 4 kazao je da se pita kako je Dragan Lozančić postao ravnatelj Sigurnosno-obavještajne službe kad ima nekoliko državljanstava, odnosno uz hrvatsko ima i američko. 

– Ne znam ni jednu državu u kojoj bi šef obavještajne službe bila osoba s nekoliko državljanstava – rekao je Kalinić.

Podsjetimo, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u petak je potpisala ostavku ravnatelja SOA-e, koju još mora potpisati i premijer Tihomir Orešković, kako bi ona stupila na snagu. 

Kalinić je rekao da Lozančića nikada nije posebno podržavao, ali misli da ne treba biti smijenjen. – Da sam na njegovu mjestu, ja ne bih podnio ostavku – kazao je Kalinić. 

>>Most: Petrov nije razgovarao o akcijama sa šefom SOA-e. HDZ: On ne zna čime se Lozančić bavi

>>Da Orešković i ne potpiše smjenu, Lozančić nema budućnosti u SOA-i

Komentara 104

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:36 08.02.2016.

U nekoj zemlji sa dužom demokratskom tradicijom, neki od aktera bi bili uhićeni zbog zlouporabe obavještajnih službi u osobne i stranačke svrhe, a razni analitičari navijački nastrojeni mogu i dalje lamentirati. Trba vidjeti, tko će pobijediti: totalitarizam ili demokracija.

Avatar Honduras
Honduras
10:44 08.02.2016.

"Pavle Kalinić, stručnjak za sigurnosna pitanja" - ahahahahaha.... stručnjaka!!!

DU
Deleted user
10:38 08.02.2016.

nije tu u pitanju samo prisluškivanje predsjednice tu se kotrlja nešto veče nije kolinda došla na to mjesto iz balkanske krčme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije