Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prve reakcije

Kalinić: Bit će tu još žestoke borbe, prekrižili su ga i nakon izbora pa je pobijedio

Pavle Kalinić i Mislav Bago
Foto: Nova TV
19.10.2014.
u 20:20

- Naravno da će biti tenzija i pretumbavanja, ali Zagreb će funkcionirati normalno - rekao je Kalinić.

Jedan od najbližih suradnika i prijatelja Milana Bandića Pavle Kalinić spremno je dao podršku gradonačelniku.

- Bit će tu još žestoke borbe. Mnogi su Milana Bandića smatrali mrtvim nakon poraza na predsjedničkim izborima, ali maestralno se vratio čistom pobjedom u Zagrebu, pobijedio je dvije najjače stranke - poručio je Kalinić, istaknuvši da daje Bandiću podršku kao prijatelj.

- Ja sam tu prvenstveno jer je Milan Bandić moj prijatelj bez obzira je li na Pantovčaku ili negdje drugdje, a uobičajeno je da postoje skakanja iz tabora, rekao je Kalinić za Novu TV.

Dodao je da ne brine za funkcioniranje Grada.

- Naravno da će biti tenzija i pretumbavanja, ali Zagreb će funkcionirati normalno - rekao je Kalinić.

>> Uhićeni Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz, privedeno 15-ak osoba

>> Iz hercegovačkog zaseoka do pozicije jednog od najmoćnijih ljudi u državi

Komentara 16

IV
Ivanhop
01:52 20.10.2014.

I ljubljanski gradonačelnik je bio uhićen i evoga još uvijek je gradonačelnik! Ma samo se iživljavajte i uživajte mrzitelji Bandića, nema sumnje ovo je vaš dan, ali ne sudite vi dežurni komentatorski mrzitelji, ne sudi vaša sdp ili hdz partija,, uzvratit će Bandić svima koji su naručili ovo cipelarenje.

PR
pravakuna3
20:54 19.10.2014.

iming je važan, samo još treba podastrijeti gdje je to Bandićeno bogatstvo ako ga je već pokrao ? Izgubili drugovi Sisak i Zagreb, u Zagrebu je lova, a nije zgodno da o njoj odlučuje Bandić, a ne komitet. Više će se znati za tjedan dana, ali mislim da Mili neće moći ništa, puno ih je umočenih i za puno njih je Bandić usluga napravio ali još se jednom mora pokazati da revolucija jede svoju djecu.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:37 19.10.2014.

Achtung! Achtung! Poručnik Gruber će se sada obratiti prisutnima na svom tenkiću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije