Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije na Karamarkove izjave

'Kad su u pitanju mediji i novinari, Karamarko čitavo vrijeme podmeće, laže, huška i prijeti'

Karamarko i Petrov
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
14.02.2016.
u 12:31

Predsjednik HND-a Saša Leković kaže kako kad su u pitanju mediji i novinari, Karamarko čitavo vrijeme podmeće, laže, huška i prijeti. Kad to radiš u oporbi to je krajnje neodgovorno i opasno, a kad to radiš na vlasti onda je to zločin prema građanima, istaknuo je Leković

Nakon što je Ravnatelj programa Hrvatske radiotelevizije (HRT) Saša Runjić odbacio jučer izjave prvog potpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da je HRT u funkciji jedne stranke i u funkciji destrukcije političke suradnje Mosta i HDZ-a, reagirali su i iz SDP-a i Hrvatskog novinarskog društva

Iz SDP-a kažu kako su Karamarkove izjave nesmotrene. Ako njemu HRT ne valja on je to slobodan reći međutim govoriti o smjenama na HRT-u to ne može zato što mi imamo zakone, imamo propise i svaka smjena ako za njom postoji potreba mora se odvijati isključivo na temelju zakona, izjavio je Peđa Grbin za HRT. 

I HND osuđuje. Predsjednik HND-a Saša Leković kaže kako kad su u pitanju mediji i novinari, Karamarko čitavo vrijeme podmeće, laže, huška i prijeti. Kad to radiš u oporbi to je krajnje neodgovorno i opasno, a kad to radiš na vlasti onda je to zločin prema građanima, istaknuo je Leković. Dodaje kako je ovdje riječ o političkom govoru bez konkretnog sadržaja. 

>>HRT odbacio optužbe: 'Karamarkove izjave su neutemeljene i netočne'

Ključne riječi

Komentara 74

TO
torcidaš
13:39 14.02.2016.

Obrisali mi komentar jer sam napisao da zlocinacki fasisticku projekt Memorandum2 u Hrvatskoj nece provi, Nece provi dok ima nas Hrvata a ina nas. Imao je najvise pluseva bio na prvom mjestu. Ja ga opet ponavlham a svi koji sese samnom slazete dyjte mi PLUS!!!

MO
mozdaznam
12:54 14.02.2016.

mislim da se zeznuo za ime ovaj Saša. meni se čini da je karamarko možda bio preblag u kampanji. nit je taj kog uvrijedio nit je on prijetio niti tražio partizane i četnike. kakav god bio naspram Milanovića je gospodin

BA
bakulušić
12:55 14.02.2016.

Pa da, cijela Hrvatska je slijepa samo Leković i društvo iz HND-a dobro vide pa bi nas malo vodili. Do prve provalije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije