Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar obrazovanja

Jovanović: Ne želim gubiti vrijeme na Karamarka

Željko Jovanović
Duško Jaramaz/PIXSELL
12.04.2014.
u 15:02

- Ovo što je premijer zatražio od porezne uprave u cilju je jačanja povjerenja građana u institucije hrvatske vlasti - kazao je Jovanović o slučaju Merzel.

- Mi smo u Rijeci prije nekoliko mjeseci potpisali povelju o regionalnoj suradnji u sveučilišnom sportu i danas vidimo da se primjenjuje u praksi. Prva je krenula liga u košarci i to je veliki poticaj međunarodnoj suradnji u ovoj regiji, pri čemu ovo nije samo sport, budući se radi o akademskoj zajednici, mi smo uvjereni da ovakvom međusveučilišnom suradnjom jačamo i sustav obrazovanja i sustav istraživanja, i na taj način ukazujemo u kojoj mjeri mi sveučilišnom suradnjom  možemo potaknuti razmjenu studenata, profesora, a to je jedan od ciljeva EU, pojačati mobilnost na svim nivoima - kazao je danas u Rijeci ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović uoči III. kola Regionalne sveučilišne lige u košarci koji je počeo utakmicom između Sveučilišta u Rijeci i Univerziteta u Beogradu.

Jovanović je odbio komentirati izjavu HDZ-ovog predsjednika Tomislava Karamarka o mogućnosti gospodarske suradnje s ljevicom, dodavši kako na njega ne želi gubiti vrijeme kojega ionako nema previše.  

Na pitanje drži li da se u slučaju Merzel radi o napadu na Poreznu upravu, Jovanović je kazao kako on ne bi govorio o nekakvim napadima i aferama. - Želimo pokazati da država funkcionira. Želimo da sve što je sporno bude razjašnjeno do najmanjih detalja. Ovo što je premijer zatražio od porezne uprave u cilju je jačanja povjerenja građana u institucije hrvatske vlasti - kazao je Jovanović.

>>Karamarko: Vlada je digla ruke od hrvatskog gospodarstva

>>Račanovo 'odlučno možda' učinilo je više za demokraciju nego Milanovićevo odlučno svašta

Komentara 38

VJ
vjerovnik
15:44 12.04.2014.

pazi ovo ... Jovo pokrenuo regionalnu suradnju Rijeke i Beograda ... srca ga vuće kući, pa idi onda bre Jovo, šta čekaš, samo nemoj misliti da ćemo i mi za tobom

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
16:23 12.04.2014.

Jovanoviću ti si član zločinačke organizacije (partije).

ŽU
žuna
15:12 12.04.2014.

Opće je poznato u Hrvatskoj da si samodopadan, najlepši i najpametniji, ali svejedno poslati ćemo i tebe i ostatak peradnjaka u vr...u mater, i to vrlo brzo! Karamarko nije neznam kaj, ali ti mu nisi ni za cipele čistiti; niti kao pojava, niti intelektualno, o tvojoj balkanskoj kulturi ovaj puta-nebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije