Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške riječi

Jovanović napao Gabrića na Facebooku, evo što mu je on odgovorio!

Nikica Gabrić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
05.01.2014.
u 15:50

Željko Jovanović se na izjave Nikice Gabrića osvrnuo na svom Facebook profilu, a uskoro je dobio i Gabrićev odgovor u priopćenju.

Ministar Željko Jovanović osvrnuo se na svom Facebook profilu na izjave liječnika Nikice Gabrića, čija će politička stranka Nacionalni forum službeno biti osnovana početkom veljače.

"Kaže Gabrić "...Jovanović, pametan, ali ne razumije da njegova reforma s njim na čelu ne može dobiti konsenzus nikada..."! To je u biti isto što je u svojoj diskriminatornoj izjavi "o Jovanoviću koji zato što je Jovanović ne smije biti ministar obrazovanja u Hrvatskoj" izjavio u svojem poznatom izljevu mržanje Zdravko Mamić! Samo je to Gabrić zapakirao u celofan! Tužno je od jednog liječnika koji poziva na prestanak podjela lijevo i desno, ali izgleda da to čini samo na riječima! Nacionalni forum u kojem je za bavljenje politikom izgleda jedan od preduvjeta i nacionalnost, poručuje Nikica Gabrić", napisao je ministar Jovanović na Facebooku.

Gabrić: Ministar Jovanović, nažalost, svoju okolinu percipira isključivo kao niz neprijatelja

Na te je navode ubrzo reagirao Gabrić priopćenjem na službenim stranicama Nacionalnog foruma u kojem ističe kako je branio ministra Jovanovića od neprimjerenih napada Zdravka Mamića i da će to nastaviti činiti i dalje.

"Ministar Jovanović, nažalost, svoju okolinu percipira isključivo kao niz neprijatelja. Njegova nemogućnost pronalaženja dijaloga, kompromisa i dodirnih točaka doprinjela je eroziji hrvatskog obrazovnog sustava. Politika sukoba i povišenih tonova nikada ne može rezultirati uspješnim reformama, zajedničkim dogovorima i boljoj budućnosti naših školaraca. Nacionalna pripadnost nikada nije bila, niti će biti, ikakvo mjerilo u mojem životu. Isto tako u Nacionalnom forumu, kao mjestu okupljanja svih ljudi koji žele dobro ovo zemlji, nacionalnost nije mjerilo. Jedino mjerilo je volja, želja i spremnost na neumorni rad za boljitak naše zemlje", stoji u priopćenju.

"Od ministra znanosti, obrazovanja i sporta očekuje se da u svojoj komunikaciji bude na razini akademske zajednice koju zastupa", zaključuje Gabrić.

>> N. Gabrić: Milanović je obrazovan i pošten, ali na žalost nije dovoljno sposoban

Komentara 75

DE
denis12345
16:51 05.01.2014.

Da, nije problem Jovanovićeva nacionalnost osim možda nekim žeščim sirovinama, problem je u Jovanovićevoj nesposobnosti i načinu na koji radi svoj posao. A sad mu i nacionalnost služi kao odbrana od zasluženih kritika.

Avatar Wayat Earp
Wayat Earp
17:29 05.01.2014.

Jadni ste vi kad ste birali SDP i to vas sada kosta jako mnogo NIKAD VISE SDP i ova "BRATIJA" Hrvatska HRVATIMA i onima koji se tako osjecaju

AS
asi2013
16:48 05.01.2014.

Zašto mi ne date prostor za komentar, nabijam okolo po stranici i nerviram se, a onda se pojavi ovaj prostor?? Što se tiče Jovanovića: U svom životu nisam slušao i gledao tako bezobrazno biće, tako da sam ga kao sugovornikaa odbacio zauvijek. Njegov stil i govor izazivaju ovakav stav. Nikada mu se nitko nije približio u bezobrazluku, još iz opozicijskih klupa, pa bio objektivni član bilo koje stranke. On ima neki kompleks. On i sam nosi neku mržnju, a onda optužuje druge. Volio sam pokojnog Čedu Grbića i nisu me zanimala njegova krvna zrnca. Čedo je svakodnevno dokazao političku i svaku drugu pripadnost i znao je osnovna pravila ponašanja, te je imao i kućni odgoj, što Jovanović nikada nije imao. Čovjek kada ga je slušao ili sluša, u sebi pomisli: Evo neprijatelja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije