Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hristos se rodi'

Josipović uputio čestitku svima koji Božić slave po Julijanskom kalendaru

Ivo Josipović
Filip Brala/VLM
03.01.2014.
u 15:14

Hrvatski predsjednik uputio je čestitke mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom i cijele Italije Jovanu Pavloviću, protojereju Makedonske pravoslavne crkve Kirku Velinskom te predsjedniku Nacionalne zajednice Bugara u Republici Hrvatskoj Rašku Ivanovu.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je božićnu čestitku svim građankama i građanima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru, priopćeno je iz njegova ureda.

- Neka duhovno nadahnuće božićne poruke koja simbolizira svjetlo i nadu te njeno duboko etičko značenje, potaknu u svima nama snagu i ustrajnost u zalaganju za uspješno, pravedno i solidarno društvo. Želja mi je da se božićno ozračje zajedništva, širokogrudnosti, tolerancije i razumijevanja iz obitelji i vjerskih zajednica prelije u čitavo društvo. Jer samo na zajedničkim, humanim temeljima možemo graditi kvalitetan i dostojanstven život te dobru perspektivu za sve građanke i građane naše domovine. Mir Božji, Hristos se rodi! - stoji u čestitki predsjednika Josipovića.

Hrvatski predsjednik uputio je čestitke mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom i cijele Italije Jovanu Pavloviću, protojereju Makedonske pravoslavne crkve Kirku Velinskom te predsjedniku Nacionalne zajednice Bugara u Republici Hrvatskoj Rašku Ivanovu.

>>Josipović: Duh isključivosti truje naše duše mržnjom

Komentara 18

DU
Deleted user
15:28 03.01.2014.

U općoj utrci hrvatskih političara tko će pravoslavcima prije čestitati Božić, drug predsjednik zakasnio. Preduhitrio ga jučer drug Leko.

PI
pinkec
15:53 03.01.2014.

Nisam primjetio da su oni nama čestitali?

BA
babilon
16:04 03.01.2014.

s kiklopom će njemačka zbog perkovića pomesti pod,merkelica je zgazila berlusconia da nebi našeg ljigavca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije