Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANDIDATKINJA HDZ-A

Josipović: Svaki kandidat ima moje poštovanje pa tako i Kolinda Grabar Kitarović

Ivo Josipović
Marko Prpić/Pixsell
12.06.2014.
u 15:36

Vezano za komentar HDZ-a da će njihova kandidatkinja biti kritičnija na rad Vlade, Josipović je odgovorio da i on kritizira

- Svaki kandidat ima moje poštovanje pa tako i Kolinda Grabar Kitarović, cijenim ju i poštujem. Potrebno je ipak uz fotografiju imati i ton, pa se veselim raspravi, da građani za moju kandidatkinju i mene vide što su i tko - izjavio je predsjednik Ivo Josipović nakon predavanja 'Znanje u gospodarstvu-strateški cilj Hrvatske nove članice EU' koje je održao na poziv njemačkog, austrijskog i švicarskog veleposlanstva u MSU.

Vezano za komentar HDZ-a da će njihova kandidatkinja biti kritičnija na rad Vlade, Josipović je odgovorio da i on kritizira i da misli da u toj stranci ne prate medije.

- Ali normalno je da zagovaraju svoju kandidatkinju, pa makar i s krivim tezama - rekao je.

Vezano za outsourcing rekao je da bi po tom pitanju bio oprezan da je u Vladi, uzme li se u obzir da se može primijeniti na radnike koji su u stalnom radnom odnosu i čime se može narušiti prava iz Zakona o radu. Što se tiče utakmice, gledat će je kod kuće, rekao je, a kao i svaki puta kada igraju naši, prognoza mu je 3:0 za Hrvatsku.

>> Kolinda Grabar Kitarović i službeno predsjednička kandidatkinja HDZ-a

Komentara 24

LO
lokun
16:07 12.06.2014.

Građani biraju Ivu a Hrvati Kolindu ajjmo Hrvati svi na izbore i glasujmo za vrijednosti koje živimo

Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
16:19 12.06.2014.

Birajmo KGK koja se ne srami izgovoriti riječ Hrvatska.Svi na birališta i glasujmo za Hrvatsku.

OL
olrajt
17:08 12.06.2014.

...za Kolindu i Hrvatsku!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije