Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijan Brkić:

Josipović spominje 'Čarobnu frulu', a na izborima se ostvarila njena poruka: dobro je pobijedilo zlo!

brkić
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/3
04.03.2015.
u 18:11

Brkić je danas tijekom posjeta Omišu istaknuo kako nije izjavio da se sastao s Josipovićem, ali da je tražio pomoć HDZ-a u rušenju Milanovića

Nakon što je Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a, sinoć izjavio kako je Ivo Josipović tražio od HDZ-a da mu pomogne srušiti Zorana Milanovića s vlasti, Josipović je odgovorio kako je riječ o najobičnijoj izmišljotini.

Brkić je danas tijekom posjeta Omišu istaknuo kako nije izjavio da se on sastao s Josipovićem, ali da je bivši predsjednik tražio pomoć HDZ-a u rušenju Milanovića.

– Nisam izjavio da sam se ja sastao s gospodinom Josipovićem, već sam rekao da je gospodin Josipović 2013. tražio potporu HDZ-a za rušenje SDP-a i premijera Milanovića te postavljanje Vesne Pusić kao mandatarke. Tko se sastajao s njim, to morate pitati njega. Čuo sam da je predsjednik spomenuo operu ''Čarobnu frulu''. Hvala Bogu pa se na predsjedničkim izborima ostvarila glavna poruka iz te opere da je dobro pobijedilo zlo, kazao je.

Njegov šef Tomislav Karamarko kazao je kako se ni on nije sastajao s bivšim predsjednikom Josipovićem.

 - Nisam se sastajao s njim niti sam razgovorao o rušenju Milanovića, ali ako je to Milijan Brkić rekao, on točno zna o čemu se radi, kazao je Karamarko.

Na pitanje je li istina da je HDZ stvorio Živi zid, kao što tvrdi Aleksandar Stanković, Brkić je kazao:

– To je znanstvena fantastika. Gospodin Stanković me očito obožava i jako voli kad me često spominje u svojim emisijama, možda zbog frizure – kazao je Brkić.

>> Josipović o rušenju Milanovića: To je potpuna izmišljotina Milijana Brkića

Komentara 81

Avatar mirica19
mirica19
18:28 04.03.2015.

Josipović je izgubio povjerenje građana, ali čini se da se s tim ne može pomirit ;)

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
18:29 04.03.2015.

ovaj gospodin je strateg oluje hdz-a trenuto je 4 peta se priblizava

GU
gustirna
18:43 04.03.2015.

Nije zbog frizure jer i on ima istu frizuru ali jest zato sto si mu potukao njegovu sugoslaviju......sto li bi te tek mrzio da on i njegovi opet ne vladaju hrvatskom iako su izgubili rat......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije