Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privlačenje birača

Josipović: Sinčić i ja zajedno igramo na istom terenu

Ivo Josipović,stožer
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/7
29.12.2014.
u 19:12

– Pojavio se novi mladi kandidat koji je iz dana u dan dobivao sve više simpatija i to iz mog kruga glasača – rekao je Josipović o Ivanu Viliboru Sinčiću

– U prvom krugu sam bio jako fin. U drugom krugu se neću sustezati odgovoriti mojoj protukandidatkinji i stranki koja stoji iza nje – rekao je u intervju RTL-u Ivo Josipović potvrdivši da će promijeniti retoriku prema HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović.

– Nije samo riječ o povijesti nego i o sadašnjosti u našem društvu i sve ono što se činilo u prošlosti i ono što se planira kroz političke programe Hrvatsku vodi nekom drugom putu – dodao je Josipović kritizirajući HDZ. Na pitanje zašto to nije radio u prvom krugu, Josipović je kazao da je pretpostavljao da će "po prirodi stvari" građani prepoznati, ali to se nije dogodilo pa će na to staviti naglasak u daljnjoj kampanji.

Krivi su Sinčić i snijeg

– Mogu se osloniti na svoje partnere i ekipu. Cijela mašinerija HDZ-a zajedno sa svim svojim političkim savjetnicima izvukla je maksimum i ipak sam ih pobijedio – rekao je Josipović. Na pitanje zašto je razlika u prvom krugu tako mala, Josipović je kazao da je na to utjecao Ivan Sinčić i snijeg.

– Pojavio se novi mladi kandidat koji je iz dana u dan dobivao sve više simpatija i to iz mog kruga glasača. Na dobar način je artikulirao nezadovoljstvo građana. Moje viđenje tih problema je slično, ali ja nudim neka drukčija rješenja. Nadam se da će oni birači koji su bili za Sinčića, prepoznati da je to teren na kojemu zajedno igramo – rekao je Josipović i dodao da je "i snijeg odigrao svoju ulogu".

– Uvjeren sam u pobjedu i ona će biti prilično uvjerljiva – zaključio je Josipović.

>>Intervju s pobjednikom prvog kruga Ivom Josipovićem: Promijenit ću društvo

>>Grabar-Kitarović za Večernji: Osnovat ću ured za zviždače u sastavu Ureda predsjednika

Komentara 82

ME
Medo123
19:23 29.12.2014.

Kaj nisu iz stozera Josipovica popljuvali mladog Sinčića i sada igraju na isto terenu LOL

BJ
Bjelovar112
19:26 29.12.2014.

na festi matic i nadica u toplom piju sampanjac a pred njihovim ministarstvom branitelji came i cekaju ostavke . sramite se svi skupa

MI
mileeeee
19:23 29.12.2014.

Tvoj poslodavac je narod, prema tome otkaz i na burzu. Od tebe vise štete nego koristi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije