Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smotra sveučilišta

Josipović sa studentima snimio jingle: I predsjednik može pogriješiti!

Foto: Vimeo screenshot
1/2
24.11.2014.
u 12:26

Budući da snimanje nije uspjelo iz prvog pokušaja, Josipović se na Twitteru našalio i kazao 'kako i predsjednik može pogriješiti'

Predsjednik Ivo Josipović na Smotri sveučilišta posjetio je studente Fakulteta političkih znanosti i za Student TV snimio najavni jingle.

Budući da snimanje nije uspjelo iz prvog pokušaja, Josipović se na Twitteru našalio i kazao 'kako i predsjednik može pogriješiti'.

>> Josipović odgovorio Kujundžiću: Terminologija je stvar opće kulture i pristojnosti

Komentara 19

DU
Deleted user
12:46 24.11.2014.

I glasači mogu pogriješiti, više neće...

RE
recreativo
13:57 24.11.2014.

Bitno da je on posjetio njemu drage, lijevo orijentirane studente FPZ koji vode student TV. Očito mu je šefica kampanje, inače bivša savjetnica srbijanskog premija Dačića za eVropsku suradnju, savjetovala da bi bilo dobro otići približiti se mlađoj populaciji čiju potporu manje uživa. Istraživanja pokazuju da su mlađi birači skolniji desnici, ali druže precedniče ni ovaj u nizu ulizivački pokušaj narodu vam neće uspjeti. Hrvatska će dobiti predsjednicu kakvu zaslužuje!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
12:48 24.11.2014.

Sramota sveučilišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije