Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izaslanstvo DORH-a

Josipović primio Bajića, Cvitana i Laptoš

Ivo Josipović
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
22.04.2014.
u 22:32

Predsjednik se zahvalio Mladenu Bajiću na važnom doprinosu u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije te je čestitao novoizabranom glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je izaslanstvo Državnog odvjetništva Republike Hrvatske u kojem su bili Mladen Bajić, glavni državni odvjetnik, Dinko Cvitan, novoizabrani glavni državni odvjetnik, i Tamara Laptoš, novoizabrana ravnateljica USKOK-a.

Predsjednik se tom prigodom zahvalio dosadašnjem državnom odvjetniku Mladenu Bajiću na važnom doprinosu u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije te je čestitao novoizabranom glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu i pritom mu zaželio puno uspjeha povodom stupanja na dužnost, izvijestili su iz Ureda predsjednika.

Također, predsjednik Josipović je čestitao i Tamari Laptoš na imenovanju nove ravnateljice USKOK-a i zaželio joj puno uspjeha u borbi s najtežim oblicima kaznenih djela i korupcije. U razgovoru je naglašena važnost odlučnog i beskompromisnog progona počinitelja kaznenih djela korupcije i organiziranog kriminala.

>> Tamara Laptoš imenovana ravnateljicom USKOK-a

>> Dinko Cvitan bit će novi glavni državni odvjetnik, a zamjenik će mu biti – Mladen Bajić!

Komentara 10

DU
Deleted user
22:58 22.04.2014.

Veci ridikula nije bilo na vlasti u kratkoj povjesti nase napacene zemlje.

AN
ANM
22:50 22.04.2014.

Pa jasno da ga hvali ! Slinića i kumove nije ni taknuo !

DU
Deleted user
22:59 22.04.2014.

Mora se zahvaliti....kad se dorh tako zdusno trudio da se prijatelji udbasi ne izruce njemackoj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije