Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik RH

Josipović poručio radnicima da se bore, ali da ne ugrožavaju zdravlje

Ivo Josipović
Goran Stanzl/ PIXSELL
17.03.2012.
u 14:14

Na pitanje hoće li sudjelovati u drugom splitskom Gay prideu, predsjednik je rekao da ne zna, ali je uputio podršku toj manifestaciji, jer je riječ o borbi za ljudska prava.

- Radnicima ove države poručio bih da čuvaju zdravlje, ali da se za svoja prava bore - odgovorio je na novinarsko pitanje u Primorskom Docu u kaštelanskoj zagori predsjednik Ivo Josipović. Održćao je sastanak s čelnicima općine, obišao je gradilište škoslke sportske dvorane i gospodarsku zonu.

Ocijenio je kako je Vlada u prvih sto dana radi upravo onako kako je i obećala. Na pitanje hoće li sudjelovati u drugom splitskom Gay prideu, predsjednik je rekao da ne zna, ali je uputio podršku toj manifestaciji, jer je riječ o borbi za ljudska prava.

 

Ključne riječi

Komentara 36

OB
-obrisani-
15:16 17.03.2012.

hahahahahaha...\"borite se ali da ne ugrozavate ljude\"....heheheheh... Onako...Gandijevski valjda. O majko mila ala imamo politicare !

CA
campa
16:12 17.03.2012.

Kao vrhunski intelektualac mogao je barem naznačiti ako ne uputiti kojim sredstvima i kako.Zbog čega ne prozove one koji rade zločine prema radnicima kršeći temeljna ljudska prava na rad i primanja za rad.

CA
cavecanem
18:56 17.03.2012.

ako vlada radi kao što je obećala onda smo mi d****li koji ne razumiju hrvatski jer je vlada obećala da će raditi drugačije od hdz-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije