Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA OPTUŽBU

Josipović o rušenju Milanovića: To je potpuna izmišljotina Milijana Brkića

Milanović i Josipović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/2
Autor
Ivanka Toma
04.03.2015.
u 12:27

"Riječ je o još jednoj podvali koja, kao i sve prethodne, ima politički cilj"

– Nije istina da bih od HDZ-a tražio pomoć u rušenju premijera Zorana Milanovića. To je potpuna izmišljotina Milijana Brkića. Riječ je o još jednoj podvali koja, kao i sve prethodne, ima politički cilj – kaže bivši predsjednik Ivo Josipović odgovarajući na tvrdnju glavnog tajnika HDZ-a Brkića da se Josipović obratio HDZ-u i tražio u njima saveznike za rušenje Milanovića i postavljanje Vesne Pusić na čelo Vlade.

Prema Brkićevim tvrdnjama, HDZ je odbio sudjelovati u uroti protiv premijera, a tadašnjeg predsjednika su uputili na mogućnost da traži sazivanje sjednice Vlade na kojoj bi mogao prozvati premijera.  

– Takva podvala ima dva razloga. Jedan je pribojavanje HDZ-a da ću izaći na izbore i pokupiti glasove na dijelu ljevice, te da bi lijeve političke stranke mogle zajedno odnijeti pobjedu na izborima – kaže Josipović dodajući da ga istodobno s ovakvim izjavama kako je u HDZ-u tražio saveznika za rušenje Milanovića glavni tajnik HDZ-a želi ogaditi kod birača ljevice.  

Drugi motiv za Brkićeve tvrdnje bivši predsjednik vidi u njegovu nastojanju da se unese razdor unutar Kukuriku koalicije jer bi ispalo da je HNS komplotirao.

>> 'Josipović me neugodno iznenadio', Pusić: 'Svi trebaju smiriti strasti!'

>> Josipović zaustavio urotnike iz SDP-a u rušenju Zorana Milanovića

Komentara 126

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
12:42 04.03.2015.

Da, mogao bi pobijediti na izborima...Čekaj, Ivo izbori su prošli i izgubio si.

Avatar zabadalo5
zabadalo5
12:48 04.03.2015.

Ogaditi kod birača ljevice?! Ivo, ti si sam sebe ogadio kod SVIH birača!

UI
Uvijek_iskreno
12:56 04.03.2015.

Josipoviću ti si izborni gubitnik i prošlo svršeno vrijeme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije