Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN STARIJIH OSOBA U POŽEGI

Josipović: Naša generacija zahvalna je na svemu što ste učinili za nas

Josipović u Požegi
Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL
1/7
01.10.2014.
u 15:23

Predsjednik podružnice umirovljenika Požeško-slavonske županije Zvonko Čorak uručio je zahvalnice sudionicima i pomagačima priredbe na kojoj su nastupili izvođači iz Požege, Pleternice, Pakraca, Lipika, Pleternice, Jakšića, Kaptola, Velike, Brestovca i Vetova.

Među više od 500 umirovljenika predsjednik RH dr. Ivo Josipović u povodu Dana starijih osoba otvorio je u Požegi 13. Susrete umirovljeničkih glazbenih skupina i pjevačkih zborova s područja Požeško-slavonske županije kojima je čestitao njihov dan.

- Naša generacija je zahvalna na svemu što ste učinili jer ovo što mi danas imamo vi ste stvorili- poručio je na otvaranju priredbe dr. Josipović dodajući da glazba oplemenjuje čovjeka, te širi optimizam, zadovoljstvo i ljubav. Najavio je da će odlaskom u mirovinu i on pjevati u ovakvim zborovima, a za posjeta Požegi u pješačkoj zoni, gdje je bila kontrola zdravlja ljudi, susreo se sa građanima i srdačno razgovarao. Nazočio je predavanju dr. Aleksandra Vukića „Slavonija kao povijesna jezgra EU“, a razgledao je novouređene prostore požeške Kaznionice.

Susreti umirovljeničkih glazbenih sekcija i pjevačkih zborova okupili su u devet skupina više oko 150 sudionika, koji su izvodili izvorne i popularne pjesme, a čestitku za marljiv rad uputio je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, pokrovitelj priredbe, te Josip Kovačić, predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske.

Predsjednik podružnice umirovljenika Požeško-slavonske županije Zvonko Čorak uručio je zahvalnice sudionicima i pomagačima priredbe na kojoj su nastupili izvođači iz Požege, Pleternice, Pakraca, Lipika, Pleternice, Jakšića, Kaptola, Velike, Brestovca i Vetova.

>> Predsjednik RH dr. Ivo Josipović otvorio izložbu Joana Miroa 

>> Hrvatska stranka umirovljenika podržala Ivu Josipovića na izborima za predsjednika

Komentara 5

Avatar tituš
tituš
15:52 01.10.2014.

Licemjeru i prevarante, "uglađeni gospodine" kako ti tepaju, zašto lažeš gerijatriju, zašto, nemilo i nemilosrdno trošiš njihov trud i mirovine!

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
20:58 01.10.2014.

Recimo, on je zahvalan za glasove. Ali se valjda ne bu ponovilo

PI
pixiee
23:02 01.10.2014.

Josipoviću jel si se ikad zapitao jel ti je hrvatski narod na čemu zahvalan??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije