Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Službeni posjet

Josipović nakon posjeta Tuđmanovoj rodnoj kući ide u Kumrovec

kumrovec
Matija Topolovec/Pixsell
15.07.2014.
u 22:18

U protokolu je navedeno kako će Josipović razgledati muzejske eksponate, pa nije isključeno da predsjednik istog dana nakon Tuđmanove uđe i u Titovu kuću

Predsjednik Ivo Josipović će službeni posjet Krapinsko – zagorskoj županiji u četvrtak započeti u Velikom Trgovišću, gdje će razgledati rodnu kuću dr. Franje Tuđmana.  Potom će nakon obilaska tvornice Dunapack Valoviti papir u Zaboku te sastanka u Općini Tuhelj, otići u Kumrovec, gdje će osobno otkriti spomenik Gjuri Stjepanu Deželiću, koji se nalazi u sklopu Muzeja Staro selo.

Tako će Josipović, nakon obilaska Tuđmanove rodne kuće, morati proći i pored rodne kuće Josipa Broza Tita. U protokolu je navedeno kako će Josipović razgledati muzejske eksponate, pa nije isključeno da predsjednik istog dana nakon Tuđmanove uđe i u Titovu kuću.

>> Svaki put kad spomene Tita Karamarko dokazuje svoju nevjerodostojnost

Komentara 26

NV
novo vriijeme
22:24 15.07.2014.

Predlažem da posjeti jednu od obitelji koju su ovrhom izbacili iz kuće.

SE
sestrićna
00:05 16.07.2014.

neće mu pomoći više ni franjo ni maršal...

DU
Deleted user
23:03 15.07.2014.

Ne samo obitelj pod ovthom posjetit nego i obitelj koje su izbacilj 45 zato što su imali, obitelj koja je izgubili ćlan ili više njih na Blaiburgu, obitelji čiji je otac ili djed završio na golom otoku, obitelj Nijemaca čijeje su majke i Bake i djeca završila u logoru poslije II sv. rata ...i sve one koji su otišli trbuhom za kruhom zbog blagostanja socijalizma i samoupravljanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije