Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URED PREDSJEDNIKA

Josipović imenovao Tamaru Obradović Mazal savjetnicom

tamara obradović mazal
Patrik Macek/PIXSELL
30.09.2013.
u 14:38

Tamara Obradović Mazal bit će zadužena za praćenje politike u gospodarskim i industrijskim sektorima na razini EU, te informirati Predsjednika Republike o stanju i smjerovima vezano uz fondove EU

Predsjednik Ivo Josipović imenovao je Tamaru Obradović Mazal savjetnicom za gospodarstvo i sektorske politike EU od 1. listopada, izvijestili su danas iz Ureda predsjednika. Boris Cota i dalje će voditi Savjet Predsjednika za gospodarstvo u Uredu predsjednika.

Tamara Obradović Mazal diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te magistrirala europsko pravo na Sveučilištu u Londonu. Do sada je obavljala niz odgovornih dužnosti kao članica Pregovaračke skupine za članstvo RH u EU, te kao državna tajnica i zamjenica ministra u Ministarstvu gospodarstva. Kao savjetnica Predsjednika Republike za gospodarstvo i sektorske politike EU, Tamara Obradović Mazal bit će zadužena za praćenje politike u gospodarskim i industrijskim sektorima na razini EU, te informirati Predsjednika Republike o stanju i smjerovima vezano uz fondove EU.

>> Tamara Obradović Mazal savjetnica u uredu Ivice Dačića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije