Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati u Areni

Josipović gledao pobjedu Zagreba iz lože, Kolinda Grabar Kitarović na tribini

Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/11
28.09.2014.
u 21:05

Predsjednik Josipović je utakmicu pratio iz lože u duštvu Zorana Gobca, dok je Kolinda Grabar Kitarović sjedila na tribinama među publikom.

U ispunjenoj zagrebačkoj Areni bili viđeni su aktualni predsjednik Ivo Josipović i njegova izazivačica Kolinda Grabar Kitarović. Predsjednik Josipović je utakmicu pratio iz lože u duštvu Zorana Gobca, a najviše je vremena proveo u razgovoru sa Mladenom Vedrišem, članom uprave kluba.

Kolinda Grabar Kitarović je u dresu Zagreba sjedila na tribinama među publikom u pratnji Mire Kovača, šefa njenog izbornog stožera.

>> Crobarometar: Josipoviću 49%, Kolindi 38% glasova

Na utakmici su među ostalima viđeni i ministar Ivan Vrdoljak, Antun Vrdoljak, Zlatko Mateša te neizostavni Milan Bandić koji je sportskoj heroini Sandri Paović dodijelio dres PPD Zagreba.

Rukometaši PPD Zagreba u nedjelju dočekuju moćnu njemačku momčad Kiel. Nekad su ove dvije momčadi igrale u polufinalima Lige prvaka (1997. i 2000.), a danas je razlika u kvaliteti i budžetu prilično velika.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Komentara 81

19
1995josip
21:22 28.09.2014.

Hrvatska predsjednica sjedi sa svojim narodom i navija za Zagreb .

GO
Gomila
21:21 28.09.2014.

Joj imat ce mo najlipsu presjednicu na svijetu na ovoj sliki izgleda kao jutro u proljece

MR
midnight rose
22:02 28.09.2014.

Kolinda sa građanima sjedi , navija i uživa i to se vidi a Josipović je ovdje onak red da radi i to se isto vidi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije