Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao u new york

Josipović će sudjelovati na zasjedanju Opće skupštine UN-a

ivo josipović
Boris Ščitar/PIXSELL
22.09.2014.
u 08:37

Zasjedanje je iznimno važno jer će se raspravljati o velikim svjetskim krizama, oružanim sukobima, Bliskom istoku, stanju u Iraku, Islamskoj državi i terorizmu te klimatskim promjenama, napomenuo je predsjednik RH

Predsjednik RH Ivo Josipović doputovao je sinoć u New York gdje će sudjelovati na zasjedanju 69. sjednice Opće skupštine Ujedinjenih naroda (UN).

Kako je jučer istaknuo u Dnevniku HRT-a, zasjedanje je iznimno važno jer će se raspravljati o velikim svjetskim krizama, oružanim sukobima, Bliskom istoku, stanju u Iraku, Islamskoj državi i terorizmu te klimatskim promjenama.

- Mi u Hrvatskoj morat ćemo poduzeti sve korake da promijenimo i sustav zaštite od poplava, da razmislimo koje to promjene donosi nova klima i kako se tome prilagoditi. Bit će riječi i o obrazovanju, a imat ću priliku susresti se i s drugim državnicima - rekao je Josipović.

>>'Referendum ne podržavam, niži izborni prag opasan je za stabilnost države'

>>Grabar Kitarović: Josipovićev mandat bio je prazna parola

Komentara 20

WA
wallter
09:22 22.09.2014.

a sta ce on tamo raznositi kave i klimati glavom ko da je nesto razumio i vikati (pipl mast tras as from Hrvatska)

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
08:44 22.09.2014.

...trebamo birati predsjednika kao papu... 10 ili 20 kandidata stručnjaka ali i moralnih vertikala... koji moraju imati plan i program... i da se onda između njiih bira predsjednik... a navedeni kandidati ostaju kandidati i za sljedeći krug... samo ima se dodaje po jedan novi... i moraju dorađivati svoje planove i programe... a ne da za svek izbore izroni po neki outsider bez plana i programa ali je dobar poslušnik... a onaj koji nije sprema na ovakav način izbora... te koji ne može podnijeti činjenicu da možda nikada neće biti izabran ne mora se niti kandidirati...

DU
Deleted user
09:13 22.09.2014.

Auuu. To će biti nezaboravno iskustvo za ostale sudionike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije