Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnica Knina

Josipa Rimac: Kad sam pročitala najave o mojoj ostavci, mislila sam da se radi o 'prvoaprilskoj šali'

09.06.2015., Knin Ministar znanosti obrazovanja i sporta Vedran Mornar prisustvovao proslavi 10.obljetnice Veleucilista Marko Marulic u Kninu. Josipa Rimac Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
01.08.2015.
u 08:32

Dan pobjede predstavlja pobjedu čitave Hrvatske, ali Knin je simbol te pobjede, kazala je Rimac

'U ovom se trenutku brinem da budem dobar domaćin, a sve druge odluke na vrijeme ćete saznati, komentirala je gradonačelnica Knina Josipa Rimac za HRT-ov Dnevnik neke medijske napise o njezinoj ostavci kako bi se mogla posvetiti HDZ-ovoj kampanji za parlamentarne izbore. Nasmijala se i dodala kako je u trenutku kad je to pročitala mislila da se radi o 'prvoaprilskoj šali'.

 - Dan pobjede predstavlja pobjedu čitave Hrvatske, ali Knin je simbol te pobjede. Sve je spremno za proslavu, a nadamo se i da će nas vrijeme poslužiti, izjavila je Rimac gostujući u Dnevniku 3. Na proslavi će, najavila je, govor održati ona i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, a obraćanje očekuju i od premijera Zorana Milanovića i predsjednika Sabora Josipa Leke kako bi pokazali jedinstvo. Dodala je kako će predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko biti i na mimohodu u Zagrebu te na Dan pobjede u Kninu.

>> Službeni automobil Josipe Rimac udario u konja: 'Hvala Gospi da smo svi živi i zdravi'

Komentara 35

LA
Laras
09:21 01.08.2015.

Gospoda je mlada uspjesna politicarka a na meti je samo zbog toga sto je sefica HDZ-ove kampanje..

Avatar mili99
mili99
09:17 01.08.2015.

Svaka cast za gradonačelnicu, svake godine odlicno organizira obljetnicu Oluju,ne sumnjam da ce tako biti i ove godine...

AR
arjavas
11:41 01.08.2015.

A kakve to veze ima ova osumnjeničenica za gospodarski kriminal , sa "Olujom ", osim kaj je " gola i bosa "došla iz Bosne u Knin i postala gradonačelnica ? kaj misliš al je važno jel bu dala ostavku ili ne .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije