Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Bilaver:

'Most nema jedinstveno stajalište, Petrov nekoliko puta dnevno mijenja mišljenje'

hdz i most
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
30.05.2016.
u 09:21

Petrov nekoliko puta dnevno mijenja svoje mišljenje, rekao je Bilaver

Novi potpredsjednici HDZ-a Oleg Butković i Josip Bilaver jutros su na Hrvatskom radiju kritizirali Most i njihova čelnika Božu Petrova, koji traže opoziv prvog potpredsjednika Vlade i šefa HDZ-a Tomislava Karamarka. Izrazili su uvjerenje da će Karamarko dobiti povjerenje u Saboru.

– Vlada je izglasala povjerenje prvom potpredsjedniku iako su ministri Mosta bili protiv. Čudi me da je Božo Petrov rekao da će čekati odluku Povjerenstva pa je naglo promijenio svoje stajalište. Apeliram na to da ponovno provjere svoju odluku do glasanja u Saboru – rekao je Butković dodajući da su kolege u Mostu pokazali da su zreli i mogu politički promišljati. Butković smatra da će se glasovanje u Saboru dogoditi i prije 18. lipnja, kada je zakonski rok.

Bilaver je rekao da su u Mostu sposobni pojedinci te vjeruje da će prevladati razum, ali da je problem u tome što postoje pojedinci "kojima su puna usta reformi, a zapravo je osobni interes iznad nacionalnih interesa".

– Problem je u tome što oni često nemaju jedinstveno stajalište, a to je posljedica toga što imaju na čelu gospodina Petrova koji nekoliko puta dnevno mijenja svoje mišljenje – rekao je Bilaver.

>> Dobrović: Nismo pijun SDP-a, nema smisla da smo taoci jednog čovjeka

>> Bandić: Građani od vladajućih očekuju ozbiljnost, inače slijedi preslagivanje ili izbori

Komentara 64

WE
Wenger
10:02 30.05.2016.

Most se pokazao kao skupina lokalnih kauboja koji su se na drzavnoj razini pokazali kao diletanti...i oni su najveci problem za Hrvatsku

WE
Wenger
10:04 30.05.2016.

Mostovci su vec postali proslost na politickoj sceni a da toga nisu niti svjesni...

AL
Alkana
10:19 30.05.2016.

Nema nikakvih konkretnih dokaza o Karamarkovoj krivnji osim izmišljenih i dobro promišljenih SDP-ovih konstrukcija a sve samo s ciljem blaćenja HDZ-a i povratka crvene partije na vlast. To potvrđuje i činjenica da i Most i SDP osuđuju čovjeka i prijeije mišljenja Povjerenstva za sukob interesa. Žuri im se - svejedno im je što će reći Povjerenstvo jer oni imaju samo jedan cilj _ srušiti HDZ i ovu vladu. A tu im naivno i izdajnički pomaže Petrov - najveće razočaranje njegovih birača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije