Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u večernjem

Još jedan scenarij za rasplet krize vlasti

Naslovnica 31.5.
Foto: VL
31.05.2016.
u 00:00

Karamarko je već najavio da preuzima odgovornost i da će Vlada opstati, ali bez Bože Petrova

Pred HDZ-om i Mostom tri su najneizvjesnija tjedna, preskočimo li politički triler koji je odvijao pri sastavljanju Vlade prije šest mjeseci. Najkasnije do 18. lipnja u Saboru mora biti glasanje o nepovjerenju prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku, a u HDZ-u, sigurno i u Mostu, razvijaju se svi scenariji raspleta političke drame.

Karamarko je već najavio da preuzima odgovornost i da će Vlada opstati, ali bez Bože Petrova, što implicira da HDZ radi na preslaganju većine u Saboru sa zastupnicima koji nisu dio vlasti (Hrid, HDSSB, manjinci, Čačić) i računa na dio mostovaca, u prvom redu trojku Posavljaka.

Međutim, nitko ne može biti siguran da će navedene stranke (osim trojice mostovaca koji su se izjasnili da će biti uz Karamarka) spašavati šefa HDZ-a u Saboru. Zato se pojavila neslužbena informacija o još jednom scenariju, koji se sada čini nevjerojatan, ali s obzirom na kompliciranu situaciju očito ništa nije nemoguće.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte u našem e-izdanju

>>U sutrašnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Reforma školstva s Jokićem na čelu ide dalje?

>>Tko bi sve mogao glasovati za Karamarkov opoziv?

>>Udarac u vezi opravdava svaka druga mlada osoba

>>Jeruzalem: Kršćani se ipak uspjeli dogovoriti, kreću u obnovu Isusova groba

Foto: VLm

Komentara 42

DO
dosaosam
21:51 30.05.2016.

u lijepoj našoj neznaš jeli lošiji scenarij,radnja,glumci ali jedino je sigurno publika puši velku lovu.

4M
4mazge
21:22 30.05.2016.

Koliko je današnja Hrvatska ogrezla u negativizmu svjedoče komentari da je pošteno sumanuto i da je krađa i nepoštenje modus operandi koji treba postaviti na tron!....i da tako treba ostati! E pa ništa od toga! Most je trajno promijenio način na koji je politika funkcionirala četvrt stoljeća! Gotovo je s nekažnjenom hapačinom! nikad više jedna stranka neće moći osvojiti vlast samostalno! Narod je vidio, osjetio, i svidjelo mu se! Gotovo je gotovo! Evoluirali smo!

MM
Matan matan
21:45 30.05.2016.

Lozancicu budi muško sipaj još ma istresaj sve.hhhaaa ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije