Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Jeste li ga vidjeli? Nestao 53-godišnjak u Petrinji

Foto: Policija
06.12.2016.
u 15:55

Dinko je slabije tjelesne građe, visok oko 170 cm, kratke kestenjaste kose i kestenjastih očiju. U trenutku odlaska bio je obučen u plave traper hlače, crnu jaknu s kapuljačom, a na nogama je imao sive tenisice

Policija traga za 53-godišnjim Dinkom Pavičićem, koji je s adrese prebivališta u Mošćenici, 28. studenoga otišao po hranu u Pučku kuhinju u Petrinju i od tada se nije vratio kući. I ranije je znao odlaziti od kuće, sklon je prekomjernoj konzumaciji alkohola, boluje od epilepsije, ali ne troši lijekove. 

Dinko je slabije tjelesne građe, visok oko 170 cm, kratke kestenjaste kose i kestenjastih očiju. U trenutku odlaska bio je obučen u plave traper hlače, crnu jaknu s kapuljačom, a na nogama je imao sive tenisice.

Kako unatoč dosadašnjim poduzetim mjerama traganja nestali Dinko Pavičić nije pronađen, policija moli građane koji imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da o tome obavijeste policiju u najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192.

>> Jeste li ih vidjeli? Među 7 nestalih, pet je maloljetnika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije