Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radimir čačić

'Jedini ćemo uz ORaH imati zastupnike u Saboru bez koalicija s HDZ-om i SDP-om'

Radimir Čačić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
24.11.2014.
u 21:24

Čačić i Reformisti podržavaju predsjedničku kandidaturu Ive Josipovića koji je bio i na osnivačkom saboru stranke u Zagrebu

Jedino za nas i ORaH je jasno da ćemo bez nužnih koalicija s SDP-om i HDZ-om imati svoje zastupnike u Hrvatskom saboru. Mi smo stranka centra odnosno rada i poduzetništva dok je ORaH stranka ljevice. Narodna stranka – reformisti ima potpuno jasnu regionalnu bazu koja će nam donijeti zastupnike, a ono što nam je važno je da s istim porukama Petar Baranović napravi sebi prostor u 9. izbornoj jedinici te Edi Badurina u 8. jedinici. Ipak, nama je najzanimljiviji prostor Grada Zagreba jer je on sam jedna izborna jedinica i dotiče još tri jedinice – kazao je danas Radimir Čačiću Šibeniku, prenosi portal Šibenik.in.

Rekao je i da stranka podržava predsjedničku kandidaturu Ive Josipovića koji je bio i na osnivačkom saboru stranke u Zagrebu.

- Rejting reformista je slab, na 1.6 posto, ali neće se ni micati - dodao je Čačić i potvrdio da od koalicije s Milanom Bandićem neće biti ništa. No smatra da Bandićeve glasače može privući svojim gospodarskim programom.

>>Narodna stranka-reformisti neće podržati proračun za 2015.

>>Čačić: Kolinda Grabar-Kitarović podilazila je javnosti

Komentara 24

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:41 24.11.2014.

Koliko je dvostruki ubojica platio za toliko medijskog prostora?

DO
dotoresa
21:50 24.11.2014.

Čačiću,nisi izgubija smisal za humor...hahhhhahaha...

Avatar drug lenjin
drug lenjin
21:55 24.11.2014.

Nećeš imati ni jednoga jedinog zastupnika.Toga si svjestan samo se tješi.HNS je i s tobom bio šlep stranka SDP a a nakon raskola nema ništa i od reformista ni od HNS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije