Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mall of Split

Jedan od najvećih šoping centara u Hrvatskoj 3. ožujka otvara svoja vrata za posjetitelje

mall of split
Foto: Mall of Split/Facebook
1/4
12.02.2016.
u 16:09

Osim već dobro poznatih brendova kao što su Zara, Massimo Dutti, Calzedonia, Desigual, DM, Adidas i Sport Vision2 kupce će dočekati i brojni brendovi koji do sada nisu bili dostupni u Hrvatskoj

Jedan od najvećih i najekskluzivnijih šoping centara Mall of Split svoja vrata za posjetitelje otvara 3. ožujkaDrugi najveći trgovački centar u Hrvatskoj prošli tjedan dobio je uporabnu dozvolu čime su zadovoljeni svi preduvjeti za otvorenje, stoji u priopćenju investitorske tvrtke Mejaši prvi.

Osim već dobro poznatih brendova kao što su Zara, Massimo Dutti, Calzedonia, Desigual, DM, Adidas i Sport Vision2 kupce će dočekati i brojni brendovi koji do sada nisu bili dostupni u Hrvatskoj među kojima su Mohito, House i Cropp.

U objektu koji se prostire na 60 tisuća kvadrata osim 200 trgovina naći će se i brojni zabavni, obiteljski i kulturni sadržaji, a investitori najavljuju i  veliki parking s više od 2300 parkirnih mjesta.

>>Trgovački centar ishodio uporabnu dozvolu, otvorenje uskoro

>>Počinje gradnja centra Mall of Split, 1300 ljudi dobit će posao!

Komentara 7

Avatar juricamesko
juricamesko
16:38 12.02.2016.

U Splitu se najprije otvorio Joker,kad se otvorio drugi centar City Centre One u Jokeru je zatvoreno pola poslovnih prostora,sada se otvara treći a financijski kolač građana isti ili manji.pitanje se koliko će se lokala zatvoriti u prva dva centra.

IS
Iszrian
17:32 12.02.2016.

Hmmm, u SAD-u se od negdje 2007-2009 godne nije otvorio niti jedan novi ''shopping mall'' (trgovački centar), stoga mi je malo upitna logika otvraranja novih ovdje, pogotovo kad se još nismo oporavili od krize.

Avatar superhik74
superhik74
16:31 12.02.2016.

U tom "shopping centru" cemo trositi novce koje nemamo. Tko je video bilo sto proizvoditi kada mozemo biti potrosaci za zapadne multinacionalne kompanije, normalno na kredit jer novaca nemamo. O vracanju kredita ce se brinuti djeca I unuci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije