Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tek mu je 18

Jedan od najmlađih hrvatskih fotografa potpisao ugovor s hrvatskim izdanjem magazina Playboy

DRažen KOmar slavi 18. rođendan i potpisivanje ugovora s hrvatskim izdanjem Playboya
Foto: PR FOTO
1/8
17.09.2016.
u 14:06

Proslavi je prisustvovalo mnoštvo ljepotica, među kojima i dobitnice titula Kraljice Hrvatske, Miss Sporta Hrvatke, Miss Supranational Hrvatske, Modela Godine Hrvatske, kao i druge djevojke željne slave i uspjeha.

Jedan od najmlađih hrvatskih fotografa, Dražen Komar, u petak je u restoranu 'Puntijar' proslavio navršenih 18 godina i potpisivanje ugovora o suradnji sa hrvatskim izdanjem magazina 'Playboy'. Usprkos svojpoj mladosti, Komar je do sada objavio 14 editoriala i dva video clipa u Jutarnjem listu, 12 editoriala na web stranici Playboy.hr, 2 editoriala za magazin Jet-Set, 5 za magazin Kult, 1 za Večernji list, te oko 50 za portal Direktno.hr i akciju 'Kraljica Instagrama'.

Proslavi je prisustvovalo mnoštvo ljepotica, među kojima i dobitnice titula Kraljice Hrvatske, Miss Sporta Hrvatke, Miss Supranational Hrvatske, Modela Godine Hrvatske, kao i druge djevojke željne slave i uspjeha.

Foto: PR FOTO

>>Playboy kakav znate odlazi u povijest! Donijeli odluku koja se neće svidjeti baš svima

Komentara 3

TO
tomislaw
00:42 19.09.2016.

Zašto na potpisivanju ugovora nema nikoga iz Playboya? Koliko sam načuo, ne mogu potvrditi informaciju da je točna, ekipa iz hrvatskog izdanja Playboya nema pojma o ikakvom potpisivanju ugovora. Jeste li i vi u Večernjem Listu takve ovce, u što sumnjam, ili i vi gurate malog jebivjetra?

DU
Deleted user
16:55 20.09.2016.

I prije je bilo problema s dotičnim gospodinom koji je izjavio da je slikao za Playboy pa se Playboy ogradio svih takvih tvrdnji i laži. Nije ni to jedina stvar, tako radi sve. Netko gosp. Komaru kaže da će televizijska kuća (neću imenovati) trebati intervju obaviti u vezi nečeg nebitnog i njega "pozovu" na taj intervju jer nema nikog drugog i onda po Facebook-u piše da je njega ta tel. kuća pozvala osobno na intervju (davnih dana kad je počinjao s ovim što danas radi ili bolje rečeno, pokušava raditi). Prijatelj/ica koji/a mu drži ili radi na web portalu direktno.hr (svatko tko je čitao neke članke, shvatit će da je portal jedna velika sprdnja, ) ga pokušava već 3 godine ugurati među "popularnije" društvo objavljujući poluistinite članke. Svaki čovjek koji ima malo soli u glavi i nekog smisla za fotografiju te pogleda fotografije koje objavljuje, shvatit će da se tu radi o lošim fotografijama koje nemaju nikakvu konstrukciju niti smisla, sve što možete vidjeti su polupismene/polugole loše fotografirane/obrađene žene s naše estrade ili cure kojima je super što netko objavljuje njihove "profesionalne" slike po Facebooku (velika većina). Tako da, molim Vas, provjerite informacije iz službenih izvora što kažu, a ne što mladi gosp. Komar pište ili kaže ili pogotovo ako to objavi direktno.hr koji je u rangu Sprdexa, hvala.

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
21:24 26.09.2016.

Čini se malo čudan cijeli event... Ja svakako nisam na ovaj način po svadbenim salama slavio 18. rođendan. Dakle Playboy je čekao baš da mu se napuni 18 godina i onda mu baš dao taj crveni fascikl da se upisuje? To je neki javni natječaj? "primamo na stalni radni odnos, ali samo one kojima je uskoro proslava rođendana" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije