Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.07.2014. u 13:42

Jučer u podnevnom dnevniku ni riječi o Ostojiću, navečer u Trećem dnevniku on je četvrta vijest, dok je na svim portalima, otkako je od petka u bolnici, njegovo teško zdravstveno stanje najčitanija vijest

Neukusno je s koliko se nemara HRT odnosi prema tragediji koju proživljava Ranko Ostojić. Razumljivo je da javna TV štiti ministra, ali ona to izvodi tako kao da je uopće nije briga što se s njim događa. U početku je izgledalo da je njegova dodatna nesreća što se razbolio preko vikenda, pa se Hrvatska televizija nije stigla organizirati i u nedjelju, osim vladinog priopćenja, objaviti neku svoju vijest o njegovu zdravstvenom stanju.

U ponedjeljak, kad je HRT-ov informativni pogon normalno počeo raditi postalo je jasno da HRT, kao da je još uvijek jedina TV u Hrvatskoj, opet ne ispunjava svoj zadatak: omogućiti pravo javnosti da zna. U podnevnom dnevniku ni riječi o Ostojiću, navečer u Trećem dnevniku on je četvrta vijest, dok je na svim portalima, otkako je od petka u bolnici, njegovo teško zdravstveno stanje najčitanija vijest.

Danas u podnevnom dnevniku postalo je očito da je riječ o krajnjem neukusu: vijesti o crnoj kutiji malezijskog aviona zauzele su pola emisije u kojoj se našlo mjesta i za turiste i probleme s glomaznim otpadom, ali ne čak niti za ponavljanje objavljenog dva sata ranije, kad je Goran Brozović na kraju vijesti o ministrovu zdravstvenu stanju pročitao: „neki mediji javljaju da je bez svijesti.“ Sve u svemu: ovi na HRT-u nisu normalni.

>> Ostojića je operirao dr. Prgomet. 'Zbog sepse je stanje iznimno ozbiljno'

Komentara 24

SE
sestrićna
14:22 22.07.2014.

mora pjongjang tv misliti na ozračje...

PR
pravica
15:02 22.07.2014.

Ranko Ostojić je ministar, javna osoba i građani RH (i koji nisu dali glas njegovoj političkoj opciji) imaju pravo znati kakvo mu je zdravstveno stanje. Iskreno želim da se oporavi i neću u ovim trenutcima, dok se bori za živott iznositi političke stavove, a naročito ništa ružno neću reći protiv njega. Što se tiče nacionalne televizije to je dno dna, FUJ, FUJ,FUJ....

DO
dosaosam
14:51 22.07.2014.

Dali se netko sjeća kad je HRT bila normalna televizija.Stotine afera i gluposti je jedino kaj izlazi iz te televizije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije