Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmaši

Jakov Sedlar, sestre Juka i Vinko Grubišić ne pridružuju se inicijativi Puk'o nam je film

06.02.2013., Zagreb - Redatelj, scenarist i producent Jakov Sedlar Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
18.02.2017.
u 14:42

Inicijativa hrvatskih filmskih autora i djelatnika za očuvanje HAVC-a nema nikakve veze s inicijativom Puk'o nam je film, priopćeno je iz Puk'o nam je film

Nakon priopćenja Inicijative hrvatskih filmskih autora i djelatnika za očuvanje HAVC-a iza koje svojim potpisima stoje Vinko Grubišić, Zvonimir Ilijić, Branko Ištvančić, Anita Juka, Ivona Juka, Igor Rakonić, Zvonimir Rumboldt, Miro Ružić, Jakov Sedlar i mnogi drugi, u kojem obavještavaju javnost da se priključuju inicijativi Puk’o nam je film, iz iste inicijative opovrgavaju objavljenu informaciju i odbacuju tu mogućnost. 

– Jedna od temeljnih točaka oko koje su se hrvatski filmaši okupili u zajedničkoj inicijativi Puk'o nam je film je uvjerenje da hrvatski film treba konstruktivne ideje a ne dekonstrukciju dugo stvaranog sustava. Smatramo da skupina koja je iskazala interes i plan za priključivanje inicijativi Puk'o nam je film svojim djelovanjem ne radi na konstrukciji sustava i stoga vas ovim putem obavještavamo da se Inicijativa hrvatskih filmskih autora i djelatnika za očuvanje HAVC-a ne pridružuje inicijativi Puk'o nam je film – priopćeno je iz inicijative Puk'o nam je film. 

>> Ornela Vištica se osvrnula na temu HAVC-a i Hribara i potakla burnu raspravu među glumcima

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar bikkojisjedi
bikkojisjedi
15:25 18.02.2017.

Neznam jeli vam puko film ali da ste pukli milijune i HAVC-a to je utvrdila državna revizija.

FA
Fake
15:37 18.02.2017.

Gospon Sedlar,bravo za sve što radite i samo tako i dalje.Hvala vam na tome.

PL
@ploto@
17:17 18.02.2017.

Samo da je što više para i da nema kontrole pa da možemo snimati antidržavne filmove uz one najpoželjnije sa promotivnom lgbt ideologijom jer se to traži u Hollywoodu.Znaju Grlić ,Matanić I kompanija ,kojim smjerom treba do nagrade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije