Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranka Kosor

'Suradnja Mosta i Domoljubne koalicije više nije moguća'

27.08.2013., Zagreb - Nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor odrzala je u Hrvatskom saboru konferenciju za medije na temu Lex Perkovic.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
27.05.2016.
u 10:13

– Otvorio se rat i dug je put od glasanja Vlade do glasanja u Saboru, što znači da će se raditi na tome da se jedan dio Mostovaca predomisli – rekla je Kosor.

Bivša premijerka Jadranka Kosor ocijenila je da suradnja Mosta i Domoljubne koalicije više nije moguća. – Podsjećam vas na pritiske na ministra unutarnjih poslova, neslaganje na sjednici Vlade između ministrica Mosta i HDZ-a gdje se prijedlozi koje Vlada na kraju prihvati proglašavaju populističkima – rekla je Kosor.

Istaknula je da je činjenica da je Vlada sastavljena samo radi Mosta. – Da se Most nije priključio HDZ-u, ne bi bilo Vlade. Most je htio nestranačkog premijera. Most ima ključeve. Ako odluči zaključati Vladu, stvari su donekle jasne – izjavila je Kosor za N1 televiziju.

– Otvorio se rat i dug je put od glasanja Vlade do glasanja u Saboru, što znači da će se raditi na tome da se jedan dio Mostovaca predomisli. To je sve moguće jer smo, nažalost, vidjeli nekoliko puta njihovo ''prekobicavanje'', kolut naprijed-natrag. To je moguće, ali bi to bila apsolutna politička smrt za one koji bi se predomislili. Čini se da Petrov zna što govori i da je rezolutan – rekla je Kosor.

Dodala je kako pretpostavlja da će vladajući sada nastojati da se glasanje u Saboru održi što kasnije. – Vladajući ne rade ništa i bave se sami sobom – izjavila je Kosor.

Bivša premijerka smatra i kako je jedan od problema i to što premijer Tihomir Orešković nije politička osoba i da će biti zanimljivo vidjeti kako će on glasovati.

>> Vlada odlučuje o prijedlogu SDP-a, Most će glasovati za Karamarkov opoziv iz Vlade

>> Šeks: Ovo je najava političkog rata između MOST-a i HDZ-a

Komentara 23

TR
tretez
10:45 27.05.2016.

Čisto ljudski gledano, gospođi ne bi štetilo malo više skromnosti.

DU
Deleted user
10:59 27.05.2016.

Gospođa poručuje ; Kud Tomo tud i ja !

BA
balic
10:41 27.05.2016.

Pa da svi mi koji nismo vaseg misljenja,a vi "volite" i gledate kako vam covjek prvi potpredsjednik vlade radi na stetu Hrvatske :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije