Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu joj ostali dužni

HDZ odgovorio Jadranki Kosor snimkom Karamarka iz 1989. godine

tomislav karamarko
Foto: Screenshot
1/3
25.02.2015.
u 19:22

– Nostradamusov šef slavi 25 godina stranke. Upisao se 2011., a 2012. obrisao povijest na stranicama stranke od 1999. do 2012. Demokracija – napisala je Kosor na Twitteru

Bivša premijerka i bivša članica HDZ-a Jadranka Kosor na Twitteru je komentirala 25. obljetnicu Prvog općeg sabora HDZ-a koju je ta stranka jučer proslavila u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

– Nostradamusov šef slavi 25 godina stranke. Upisao se 2011., a 2012. obrisao povijest na stranicama stranke od 1999. do 2012. Demokracija – napisala je Jadranka Kosor, koja je iz HDZ-a izbačena prije dvije godine, o Tomislavu Karamarku na Twitteru.

No, HDZ nije ostao dužan bivšoj članici.

Tomislav Karamarko pristupio je HDZ-u u rujnu '89. Do Oluje '95, nakon koje se učlanila Jadranka Kosor, zbio se ključni dio povijesti HDZ- a – odgovorio joj je HDZ na Twitteru.

U postu prije toga objavili su video s osnivačke skupštine zagrebačkog HDZ-a od 23. prosinca 1989. godine u kojem se nalazi Karamarko te su pitali "U kojoj je stranci Jadranka Kosor bila u doba ove osnivačke skupštine".

– A najteže je ostati normalan kad vidiš da su se bukači, djelitelji, trovači, rovači i mrzitelji isprsili kao miritelji! – napisala je kasnije.

Podsjetimo, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko Nostradamusom je nazvao Dragu Prgometa, potpredsjednika HDZ-a koji je izjavio da "ne želi biti u HDZ-u koji će radikalnom retorikom učiniti da Milanović ostane premijer".

>> 'Neću tražiti sankcije protiv 'Nostradamusa' Prgometa, ali mnogi članovi šalju zahtjeve' 

>> Karamarko najavio da će HDZ vratiti pokroviteljstvo nad Bleiburgom

Komentara 210

ET
etrao
12:10 25.02.2015.

Suzo pakiraj ti kofere, tvoji zadnji dani u politici. Mislila si u Japan u veleposlanstvo, e nece ici!

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:00 25.02.2015.

...stvarno je jadna...

KL
Klarahrv
12:11 25.02.2015.

Gospodjo Kosor zasto ne osnujete stranku i budete predsjednica kad vas Hrvati nisu htjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije