Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Kovač

'Ja se zaista čudim da na ovakav događaj, na državni praznik, ne dolaze predstavnici oporbe'

Plenković u Kninu
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/9
05.08.2016.
u 13:55

- Žalostan sam što oporba nema hrabrosti i nema zrelosti doći na ovakav događaj - rekao je Kovač.

Činjenicu da šef SDP-a i bivši premijer Zoran Milanović nije bio prisutan danas u Kninu komentirali su novinarima i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i međunarodni tajnik te stranke Miro Kovač.

- Ja se zaista čudim da na ovakav događaj, na državni praznik, ne dolaze predstavnici oporbe. Ovo je vrlo važan dan u hrvatskoj povijesti i na takav dan moraju doći svi predstavnici hrvatskog političkog života, pa i predstavnici oporbe. Žalostan sam što oporba nema hrabrosti i nema zrelosti doći na ovakav događaj - rekao je Kovač.

Plenković je poručio: - Svatko ovaj dan obilježava onako kako misli da treba, a mi smo danas bili u Kninu, na pravom mjestu da obilježimo najveću  pobjedu Hrvatske vojske i najveći dan za slobodu Republike Hrvatske.

>> 'Poruka onima koji su Hrvatsku nazvali slučajnom: Država je stvorena voljom naroda na referendumu te uz pomoć branitelja i Oluje'

Komentara 52

DU
Deleted user
14:09 05.08.2016.

a čemu se čudiš pa bili su u zemunu zajedno sa komunistima koji hrvatsku neče i ne vole hrvate

GA
Gajger
14:10 05.08.2016.

Što će oni tamo, mogli bi zaplakati od tuge ili razbjesniti se od muke.

DU
Deleted user
14:11 05.08.2016.

da ste gledali prijenos iz zemuni vidjeli biste gdje su u prvim redovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije