Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugostio ga stanković

'Ja sam knjigovođa, ne znam zašto su me zvali u Nedjeljom u 2'

darko mihajlović
Screenshot
05.11.2012.
u 21:10

Čudio sam se kad su me pozvali u emisiju, rekao je Darko Mihajlović koji je bio predstavljen kao ekonomski analitičar

Ja sam vam potpuni anonimus. Od formalnog obrazovanja imam osnovnu školu i brzi tečaj knjigovodstva i 35 godina radim kao knjigovođa. Nikad nisam nikome rekao da imam doktorske disertacije ili bilo što drugo. Iskreno, osobno sam se i više nego vi čudio kad su me pozvali u "Nedjeljom u 2", rekao je za Novi list Darko Mihajlović koji je u emisiji predstavljen kao ekonomski analitičar. U uvodnom prilogu još su mu pripisali četiri doktorske disertacije.

– Ne znam što se to dogodilo. Suradnici gospodina Stankovića rekli su mi da ćemo razgovarati o ekonomiji i EU i pristao sam doći kako bih o tome govorio iz moje knjigovodstvene perspektive – ispričao je Mihajlović.

U emisiji je iznosio svoje stavove o ekonomskoj situaciji u Hrvatskoj i inozemstvu kao i o Europskoj uniji. Vladi je, pak, savjetovao da se u slučaju odluke o davanju hrvatskih auto cesta u koncesiju odmah odu prijaviti u DORH zbog štete koji bi na taj način nanijeli državi. Kaže da ovo nije bilo njegovo prvo medijsko iskustvo. U razdoblju prije referenduma o Europskoj uniji, Mihajlović je, kaže, dva puta sudjelovao u HTV-ovoj emisiji "Hrvatska uživo".

 – Možda se tada ljudima svidjelo to što ja govorim po savijesti i postavljam jednostavna pitanja sa svojim skromnim znanjem knjigovođe. Nemojte gledati titule, zatvorite oči i samo me slušajte i prema tome prosuđujte o meni – dodao je.

Voditelj i urednik emisije Aleksandar Stanković rekao je za Novi list da o Mihajloviću nije puno znao prije početka emisije.

– Ne provjeravamo naše goste tako da uistinu ne znam ima li Mihajlović te doktorate ili ne. (...) Ključno je, mislim, da treba promovirati nove ljude, a ne da se stalno vrte jedni te isti – kaže Stanković.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 131

PR
propalismoFranjoskroz
21:29 05.11.2012.

pa ako je mogao Bakić,pa sad i ovaj tip,možda i moja baka Rozika da navrati i malo proanalizira tešku ekonomsku situaciju i možda ponudi neka rješenja

Avatar bok
bok
21:42 05.11.2012.

pa dobro je pricao gospodin Mihaljovic. Sve sasvim ok.

VO
vordag
18:20 06.11.2012.

Ehh, vjerovatno je stigla direktiva "odozgo" da se ovog čovjeka mora popljuvat, jer ne ćemo valjda dozvoliti da se javno priča protiv svemoćnih bankara i njihovih slugu-političara ?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije