Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvori bliski Oreškoviću:

HDZ nije samo Karamarko, a on nije sposoban voditi Hrvatsku

Orešković Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
05.06.2016.
u 22:00

– Danas, kada je financijska stabilnost u pitanju, premijer Orešković uvjeren je da Karamarko nije u stanju voditi Hrvatsku – kažu naši izvori bliski premijeru Oreškoviću.

Premijer Tihomir Orešković neće dati ostavku i želi nastaviti u Vladi Mosta i HDZ-a, ali bez Tomislava Karamarka.

– Ovo je bitka za Hrvatsku i premijer neće stati. Nema govora o ostavci. Sve mu je jasnije da je HDZ više od jednog čovjeka jer premijer dobiva podršku i od običnih članova, ali i od istaknutih članova HDZ-a. Premijer je nedavno vrlo rado došao na HDZ-ov sabor i računa da će, kao i 90., ta stranka biti u stanju donositi ključne odluke za Hrvatsku. Da će i danas biti u stanju donijeti razborite odluke – doznajemo od pouzdanih izvora bliskih premijeru Tihomiru Oreškoviću.

Dodaju kako je premijeru jasno da današnji izazovi nisu sigurnosne naravi kao u vrijeme rata, nego druge prirode.

– Ali danas, kada je financijska stabilnost u pitanju, premijer Orešković je uvjeren da Karamarko nije u stanju voditi Hrvatsku – kažu naši izvori bliski premijeru Oreškoviću.

Dodaju kako predsjednik Vlade zasad sve signale koje dobiva (od Karamarka, nap. a.) čita kao čisti blef.      

Komentara 147

Avatar ivo587
ivo587
22:17 05.06.2016.

Orešković je ko i kolinda sluga stranih centara moći koji žele pokrasti HR građane kao što rade i u Grčkoj. Njih nije briga za narod nego da isišu i zadnju kap krivi iz zemlje preko dugova koje su stvorili korumpirani političari a ne ljudi. To je zapravo pljačka naroda koja traje od prije 20 godina. Sve bi političare trebalo u zatvor.

Avatar mister.N@
mister.N@
22:28 05.06.2016.

malo pomalo gladnom marku svi kvalitetni ljudi okrecu ledja otat ce mu samo sacica ulizica i licemjera koji ce na kraju pasti skupa s njim tipa milinovic, butkovic, milisevic i ostali bezveznjakovici....

Avatar bosanac1951
bosanac1951
22:04 05.06.2016.

HDZ nije samo Karamarko, a on nije sposoban voditi Hrvatsku........To je jasno i pticama na grani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije