Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na mimohodu

Izvedba himne koja je oduševila sve: Poslušajte još jednom Miju Negovetić

Mia Negovetić
Foto: YouTube
1/5
04.08.2015.
u 21:49

Mlada Riječanka odlična je učenica koja niže nagrade u gimnastici i pjevanju, a san joj je imati vlastitu slastičarnicu

Nakon generalne probe svečanog vojnog mimohoda snimka pjevanja hrvatske himne 12-godišnje Mije Negovetić munjevito se proširila medijima i društvenim mrežama.

Mlada Riječanka odlična je učenica koja niže nagrade u gimnastici i pjevanju, a san joj je, otkrila je u razgovoru za HRT, imati vlastitu slastičarnicu. Uz sve to, voli i crtati.

– Nije to baš bilo što, nijedna pjesma ne može se mjeriti s himnom, himna je baš posvećena pjesma svima u Hrvatskoj. Meni je to predivno – izjavila je Mia koja nije ni zamišljala da bi jednog dana mogla pjevati pred milijunskim gledateljstvom.

– Shvatila sam da je to tako lijepo pjevati na nekom tako velikom događaju, baš sam bila izvan sebe. Meni to znači puno sreće jer nema baš svatko priliku tako pjevati himnu – ispričala je Mia. 

Članovi organizacije proslave Oluje Miju su zapazili ovog proljeća na opatijskom festivalu FEN, a djevojčica je već imala nekoliko zapaženih lokalnih nastupa. Glazbom se bavi odmalena, svira piano i gitaru, a sluša RnB i pop glazbu. Među najdražim izvođačima su joj grupa Queen, Michael Buble, Ivana Husar, Ivana Kindl, Natali Dizdar, Beyonce, Rihanna i Jessie J.

Mia je na pjevanju himne na mimohodu nosila majicu s vukovarskom golubicom, simbolom mira, a na nogama startasice koje je vukovarsko Borovo dizajniralo posebno za ovu prigodu pa startasice na mašni imaju simbole pletera.

>> Kandidatkinja 'Zvjezdica' Mia Negovetić zvijezda svečanog mimohoda

>> Paradom tenkova završio spektakularni mimohod u Zagrebu

Komentara 19

Avatar rajetin
rajetin
22:07 04.08.2015.

Bravo mala!

MO
moroder
23:01 04.08.2015.

Odlično. Hrabra cura. Još voli Queenovce. Kapa dole roditeljima,imaju razloga biti ponosni ...

I9
ivan.994
23:35 04.08.2015.

Mala odlično pjeva i svaka joj čast, klapa je po običaju bila odlična, ali čemu takvo mrcvarenje himne od strane aranžera? Zar nisu mogli imati normalan aranžman pa da i silno mnoštvo okupljeno u Vukovarskoj može pjevati himnu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije