Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatražen 10-minutni odmor

Zastupniku izletjelo u sabornici: 'Ma koja stanka, ionako niš' ne delate'

Sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
06.05.2016.
u 10:33

Predsjednik Sabora Željko Reiner odredio je desetominutnu stanku, a otvorilo ju je dobacivanje nepoznatog zastupnika koji je očito zaboravio ugasiti mikrofon pa se čulo kako je rekao "ma koja stanka, ionako niš' ne delate"

Hrvatski sabor današnje je zasjedanje počeo stankom na zahtjev nekoliko klubova, koji žele progovoriti o stanju u zagrebačkim dječjim vrtićima te o izjavi predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je donedavnog ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića nazvala osobnim obavještajcem bivšeg premijera Zorana Milanovića.

Stanku je prvi zatražio Marko Sladoljev (Most), koji se žali da se u zagrebačkim vrtićima ne poštuje pedagoški standard, a stanje je nazvao alarmantnim. O istoj temi želi se očitovati i BUZ-ov Milivoj Špika.

 SDP-ovac Gordan Maras stanku je tražio kako bi progovorio o unutarnjopolitičkim odnosima u Hrvatskoj, a laburist Tomislav Končevski zbog izjava predsjednice o Lozančiću.

Predsjednik Sabora Željko Reiner odredio je desetominutnu stanku, a otvorilo ju je dobacivanje nepoznatog zastupnika koji je očito zaboravio ugasiti mikrofon pa se čulo kako je rekao "ma koja stanka, ionako niš' ne delate".

>>Odgajatelji danas u 17 sati prosvjeduju zbog manjka ulaganja u vrtićki standard

>>'Orešković nema pojma o politici, vrijeme mu je da se vrati u Kanadu'

Komentara 21

Avatar TAJSAM
TAJSAM
11:22 06.05.2016.

To kumunjare se stalno nabacivaju i na sve moguće načine blate sve Hrvatsko. Na sreću oni nikad više neče moči uništavati Lijepu našu pa mogu pričati stalno trla baba lan da joj prođe dan.Oni bi htjeli na vlast da im može predsednik helikopterom u posjetu prijateljicama. Pozdrav dobrim ljudima

MI
Mimizo
10:58 06.05.2016.

SDP NIKAD VIŠE NA VLAST

Avatar dpejakovic
dpejakovic
11:55 06.05.2016.

Napokon i malo istine u Saboru!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije