Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovna promjena vremena

Izdano žuto upozorenje: Stižu nam pljuskovi i grmljavina

Foto: Pixabay
1/5
29.05.2016.
u 12:08

Meteoalarm objavio je i žuto upozorenje za veći dio Hrvatske, zbog mogućnosti izraženijih grmljavinskih oluja i jakih naleta vjetra na jugu zemlje

Sljedeći tjedan ponovno nas očekuje promjena vremena. Državni hidrometeorološki savez najavio je pljuskove i izraženiju grmljavinu, a prva promjena vremena očekuje se od sredine dana na sjevernom Jadranu, a poslijepodne i drugdje.

Puhat će umjeren do jak jugozapadni vjetar, na Jadranu i ponegdje jako jugo. Najviša dnevna temperatura zraka između 24 i 29 °C, na istoku zemlje i viša.

Meteoalarm objavio je i žuto upozorenje za veći dio Hrvatske, zbog mogućnosti izraženijih grmljavinskih oluja i jakih naleta vjetra na jugu zemlje.

U ponedjeljak se nastavlja promjenjivo i svježije vrijeme, mjestimice malo kiše ili kratkotrajnog pljuska. Puhat će umjeren, na udare i jak jugozapadnjak, a na Jadranu i južni vjetar. Najniža jutarnja temperatura zraka između 12 i 17, na moru od 15 do 20 °C. Najviša dnevna od 22 do 27 °C.

Foto: Meteoalarm

Foto: Meteoalarm

>> Olujno nevrijeme kakvo mještani ne pamte zahvatilo Istru

Komentara 7

AM
Axis Mundi
13:26 29.05.2016.

hvala Bogu.

RO
Rocky15
13:23 29.05.2016.

nema promjene dok ne posadim krompire

PA
pavel1001
15:56 29.05.2016.

čudo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije