Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.09.2014. u 12:00

Bilo bi dobro da premijer Milanović što prije odredi datum predsjedničkih izbora

Predizborna kampanja je već počela, kandidati se časte “komplimentima”, a naša Vlada još nije odredila datume predsjedničkih izbora. Sada će se naći neki mudrijaš i fiškalski reći kako je sve još u zakonskim rokovima. Naravno da jest, ali je pravo pitanje zašto se čeka. Tim više što Vlada nema puno izbora. Mora izabrati jedan od tri moguća datuma koji su podjednako loši. Što god odluče, opet ćemo imati predizborni advent koji će nam umjesto mira i kontemplaciju donijeti sučeljavanja i, kako sada stvari stoje, žestoka međusobna optuživanja Josipovića, Kolinde Grabar Kitarović i Milana Kujundžića. Naša politička elita opet nije napravila ništa da promijeni nezgodan datum zbora. Trebali su naći neko pravno rješenje da se izbori održe barem mjesec dana ranije.

Ali zašto bi u Hrvatskoj bilo nešto jednostavno kada se sve može zakomplicirati. Stoga bi bilo bi dobro da premijer Milanović što prije odredi datum predsjedničkih izbora. Ako ni zbog čega drugog, onda barem zbog toga da Ivo, Kolinda i Milan mogu reći da su grube riječi izrekli u kampanji.

>> Prvi puta u kampanji susreli se Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović

>> Ljevica okuplja veći blok, HDZ jači i još raste

Komentara 13

ZA
Zagorakis
12:13 17.09.2014.

Kolindinom pobjedom, ovo će biti jedan od ljepših Božića...

ZI
Zir
12:14 17.09.2014.

Milana Kujundžića??? od kada je on predsjednicki kandidat??? i cudno je da ovaj novinar stalno namece neke grube rijeci svim kandidatima, koju je grubu rijec izrekla Kolinda ??

DU
Deleted user
13:39 17.09.2014.

Ćuriću ne stavljaj Kolindu u isti koš s Josipovićem jer ona njega nije vređala a on to čini mjesecima samo je to za novinare tvoga tipa normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije